Il Blog di Geronimo

Més reaccions d'exàmens al ratblog escarritx!

29 Maig 2013

Hola a tots rosegadors!

 

L'altre dia us preguntava si és que esteu en època d'exàmens i resulta que sí. També vaig compartir l'opinió de la Júlia sobre una cosa extrarràticament estranya per mi que es diuen "competències bàsiques"... Encara espero que algú m'ho expliqui!

 

Aquí teniu la valoració de l'Inserito sobre aquestes misterioses "competències bàsiques":

 

Les competencies basiques eren molt facils: la més fàcil era la de mates, despres la d'angles, la de català i la més dificil la de castellà.

 

Algú m'haurà d'explicar què formatges és una "competència bàsica"!!

 

 

pd. i no oblideu l'enquesta d'olors!

Comentaris

 • Topigi.

  Topigi.

  Publicat el
  2013-05-31

  Hola a tots Sóc un ratolí italià, gran lloc. Només que aquí hi ha una part del lloc on es pot escriure llibres de formatge garantida stratopici. Ja he visitat el seu lloc també visitar la nostra. Hola de Topigi. ♥ ♥ ♥ bonic bloc. ♥ ♥. (strumento per tradurre il messaggio ''Google Traduttore'') ♥

 • ionalec

  ionalec

  Publicat el
  2013-05-31

  Ja fa temps que les competències bàsiques es van acabar. Ara estem fins als nasos dels exàmens finals!!! Però aviat vindràn les vacanses!!! En tinc unes ganes!!!

 • Júlia

  Júlia

  Publicat el
  2013-05-30

  Les competencies bàsiques són les proves que es fan avans d'anar a l'institut perquè , més o menys ,els mestres d'allà puguin saver si ets un von estudiant o no tant .

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia