Il Blog di Geronimo

Megapenjada de notícies!

18 Juliol 2012

Estimats lectors i rosegoredactors, avui toca megapenjada de notícies a l'Eco del Rosegador.

La megapenjada de notícies d’avui no té gaire rosegoredactors, però sí que té històries llargues i interessants!

I sobretot, no oblideu enviar les vostres notícies a l'Eco del Rosegador! Que aquest diari el fem entre tots!


Dos apunts a dues ratocol·laboradores de l’Eco del Rosegador:

A l’Abril, em sap greu no haver publicat la teva notícia abans! L’he retrobat avui!

I a l’Iria, no pateixis... un malson té coses dolentes però en té una de molt bona: només és un malson!

 

Paraula d’Stilton!

_____________________________________________________________________________________

Hiena y Tea sen van els dos sols a l'Himalaia.
Hiena li demana a Tea s i vol anar amb ell i Tea li respon que encantada.
Hi haurà alguna cosa entre ells dos? Descobreix molt mes llegint la pg--- de L'Eco del Rosegador.

 

Martina Feixa

_____________________________________________________________________________________

 

Pol Castán treurà el seu nou llibre


Pol Castán, gran amic de Steven Spelverg i Laura Gallego García treurà el seu nou llibre a la venda el proper dia 23 de Juliol. Com sempre, el llibre serà d'una o dues pàgines i amb un títol secret. El propi Pol Castán ens ha conçebut una entrevista:

- Sr. Castán, com serà el seu últim llibre?
- El llibre no serà de cap de les meves sagues, i no serà l'ultim realment. en realitat serà l'ultim llibre com aquell, es a dir, que no farè segona part. serà un llibre còmic, i crec que us agradarà.
-Com es que el treu en dilluns?
-Perquè encara el tinc que acabar. El tinc que revisar i corregir les faltes d'ortografia.

 

Gumersindo Piernascortas

_____________________________________________________________________________________

 

Hola soc Iria i ara us contare una cosa que em va passar una nit.Vaig tindre un somni de que una xica i un xic dolent per torosa robaben dels cotxes i a natros ens van robar un teclat d'ordinador que teniem al cotxela mama va comezar a perseguir a la xicai jo em vaig quedar alli amb el cotxe obert i vaig tindre molta temor perque no sabia que fer llavor va vindre el xic i la xica i la mama van pegar la volta a la plaça i van tornar on estaba jo despres ens volien robar el cotxe i jo vaig veure com si i agesis dos cotxes iguals i la mama i la xica van muntar una a cada cotxe llavors jo estava davant del cotxe que estava la xica i llavors si jo no em quedava davant del cotxe que estava la xicaens robaria el cotxe pero el cotxe que estava dins la mama estava davant i jo pordia anar correns en la mama i anarmen pero la xica volia fer volar el seu cotxe , passar per dalt i llavorv adelantarmos i robarmos el cotxe pero com jo estava davant del cotxe que estava la xica no u podia fer perque ella a mi no em volia fer mal perque jo soc una xiqueta ella sol volia robar el cotxe llavors quan vam estar un rato mes aixija em vaix despertar del somni i ara algunes nits tinc temor perque penso en la xica pero sol quan estic a la focor.

 

Iria Martinez Galiana

_____________________________________________________________________________________

 

Hola,
benvinguts a l'Eco del Rosegador em dic Abril tinc 11 anys i visc a Valls. M'agrada molt correr, el futbol i l'atletisme. Avui dia 21 ha sigut un dia de moltes emocionts, bueno tota la setmana ha sigut molt entretinguda:

Dilluns: a l'hora del pati vaig anar a jugar a futbol amb tots els nens (m'agrada molt i se'm dona bastant bé), quan jugues amb nens no te la passen mai ossigui que vaig estar una estona sense fer gairebé res. Després em va arribar una pilota i la vaig anar a buscar corrents, la tenia als peus estava sola davant del porter i a l'hora de xutar em va agafar una rampa al quadriceps dret. Em va fer molt mal i evidenment no vaig fer gol. Un dels professors em va dir que no era res que se'm passaria avans de marxar a casa. Però així no va ser.

Dimarts: vaig anar tot el dia coixa per l'escola, però la meva professora em veia que tenia algo més greu i em deixava anar per l'ascensor.

Dimecres: Era la festa major de Valls vaig anar amb els meus pares, la meva cosina i la meva millor amiga (que era el seu aniversari) a veure la petardada de globus i després a veure la traca d'iniciació de la festa Major. Allà ens vam trobar a la nostra professora amb les seves filles i evidenment jo encara anava coixa. Al cap d'una estona em va començar a fer molt mal i vam anar a urgènicies. Allà em van dir que tenia el múscul esguinsat i que tardaria vastant en recuperam.

Dijous: com que es el penúltim dia d'escola em fet tot el matí una lligueta de futbol, els nens amb els nens i les nenes amb les nenes. Les nenes de la meva classe son molt dolentes i evidenment no han guanyat.Jo me estat tota l'estona amb la meva professora per lo de l'esguins.Després he sigut l'entrenadora del meu equip i la veritat es que me sentit molt bé donant ordres, però al final tothom anava a la seva.

Bueno demà no se que passara a la festa d'aniversari de la meva millor amiga per el que tinc clar es que no em podré guanyar per l'esguins.
Aquí acaba la meva explicació


Abril Nogués Romero

Comentaris

 • ionalec

  ionalec

  Publicat el
  2012-07-22

  Hola,
  m'agradaria saber com podeu escriure aquests textos i després que el Geronimo les pengi a la megapenjada de noticies.
  M'ho podeu explicar?

  Moltissimes gràcies,

  Ionalec

 • ratoguay

  ratoguay

  Publicat el
  2012-07-21

  hola a tots ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia