Il Blog di Geronimo

La son i la calor... són una mala combinació!

05 Setembre 2012

Hola a tots, rosegolectors!

Aquí a Ratalona comença a fer menys calor que fa un mes... però encara en fa molta! I potser sóc jo però, us ha passat mai que quan fa més calor us agafa més son?

L'altre dia vaig tenir un petit problema amb aquesta combinació: estava a la redacció de l'Eco del Rosegador i vaig escalfar-me al microones el dinar que m'havia preparat a casa (uns espaguetis de formatge amb salsa parmesano). Després d'un àpat d'aquells per llepar-se'n els bigotis, me'n vaig anar a la meva taula a preparar una notícia pel diari i de cop... patapam! Em desperto i al meu davant hi tenia un escrit de més de 200 pàgines!!

El que em va passar és que em vaig adormir davant de l'ordinador i vaig estar apretant el teclat amb els morros durant tota la migdiada! Sort que no vaig apretar "imprimir" sense voler!

Total: la son i la calor, són una mala combinació! I en qualsevol cas, faré bé de no adormir-me a la redacció! És com adormir-se a classe! M'han dit que hi ha unes infusions de formatge de Colòmbia que van bé per despertar-se... Ho hauré d'investigar!

Comentaris

 • piquenbauer

  piquenbauer

  Publicat el
  2012-09-08

  jajaja, es veritat .

 • Júlia

  Júlia

  Publicat el
  2012-09-06

  Si , aquestes comvinacions no son vones .

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia