Il Blog di Geronimo

La Natàlia Fontrat de 10 anys té una pregunta per a tots nosaltres!

19 Juliol 2020

Hola a tots, rosegadors!

Aquesta setmana, tot ratmenant la bústia de missatges i correus electrònics, n'he rebut un d'una rosegoredactora anomenada Natàlia Fontrat. Sembla que hi ha alguna cosa que la preocupa... Què us sembla? Li intentem donar un cop de mà? - Poseu als comentaris les vostres respostes a la pregunta de la Natàlia!

La pregunta diu així:

 

Després de passar-nos dos mesos tancats a casa ara sembla que hi ha llocs que no n’han après.
Que creieu que passarà?
Creieu que hi haurà llocs que els tornaran a confinar? 

 

Ai, Natàlia! És ben bé que la teva pregunta és la mare de tots els formatges!

Ara per ara, ningú no sap què passarà perquè endevinar el futur és cosa de bruixots. I qui t'endevini el futur i no sigui un bruixot, potser s'està inventant alguna cosa.

 

En primer lloc, és un bon moment per recordar a tots que aquest virus dels bigotis està essent per a tothom una prova de paciència. Tenir paciència en tornar a veure la família i els amics, tenir paciència i resistir la calor si molesta una mascareta, i sobretot, tenir paciència amb les persones que tenim més a prop i que més estimem.

Així doncs, la pregunta potser no és si haurem de tornar a tancar-nos a casa després d'aquests últims mesos, sinó què cal que fem tots perquè això no torni a passar.

I sembla que ara mateix, perquè no torni a passar, prudència i paciència!

 

 

I com ja us he explicat altres vegades, en moments com aquests, jo només us puc suggerir que aneu de viatge i visqueu aventures! Potser no podreu marxar de cap de setmana a la platja o a la muntanya, però sempre podeu viatjar a través de la màgia d'un llibre!

 

Recordeu: l'única manera de viatjar sense moure’s és amb un llibre!

Comentaris

  • Topolene

    Topolene

    Publicat el
    2021-01-05

    bueno para los del Blog Topo! Larga vida a Geronimo

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia