Il Blog di Geronimo

L'aniversari més estrany i misteriós!

02 Març 2020

Aquest cap de setmana he viscut un ratesdeveniment d'aquells que en podríem dir... únics?

El dissabte, l'àvia d'una amiga meva va celebrar que feia 20 anys! D'entrada, ja em va semblar estrany que una àvia -una persona que se suposa que és vella!- fes només 20 anys. Amb 20 anys ja ets bastant gran... però tant? Una àvia?

 

La qüestió és que aquesta amiga em va veure la cara i amb un somriure em va dir que passés per casa de la seva àvia a berenar, que hi seria molt benvingut. Jo no parava de pensar en el misteri que s'amagava darrere d'aquell somriure.

Quan vaig arribar al berenar em vaig trobar que... si, si!! L'àvia de la meva amiga, és "una àvia" de veritat, amb cabells blancs!

Quan finalment em vaig atrevir a preguntar per què celebraven que complia 20 anys si resultava que feia cara de complir-ne 80 la meva amiga em va recordar que aquest és un any especial.

I és que si us hi fixeu, el mes de febrer de 2020... té 29 dies!! I l'àvia de la meva amiga va néixer un 29 de febrer, de manera que només cada quatre anys celebra l'aniversari el mateix dia que va néixer!

Em va semblar extraràtic que una ratàvia tingués una idea tan divertida!
Us imagineu haver nascut un 29 de febrer?

Escarritx!

 

 

Per cert! Per tots els rosegolectors qui estigueu dubtant, quan l'àvia de la meva amiga no celebra l'aniversari en 29 de febrer, el celebra en 1 de març!!

Què li diem, doncs? Per molts anys!

Comentaris

  • Ratatila

    Ratatila

    Publicat el
    2020-04-26

    que guall!!!!!

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia