Il Blog di Geronimo

Jornada de rates obertes?!?!?!

11 Març 2015

Ratsulta que fa uns quants dies vaig tenir la pensada d'aprofitar que feia bo per anar a donar un volt per Ratalona. Feia bò però... escarritx! Quina fresca! Se'm van posar tots els pels del bigoti rinxolats de fred.

 

I vet aquí que veig un rètol groooos a la porta de la ratescola que anunciava alguna cosa important, més emocionant que un tall de formatge. M'hi vaig atansar per poder-lo llegir; potser era una GRAN exclusiva per L'Eco del Rosegador!l

Això si, amb precaució, que ja sabeu que sóc una mica poruc i, a més havia sentit a una parella que entrava a la ratescola donant la ma a una ratolineta petita però molt bufona i que es deien entre ells "Em sembla que serem quatre gats!"

QUATREGATS!!!!

  

GATS! Escarritx! No m'ho podia creure! A aquell lloc portaven, com si res, aquella pobre criaturateta? Els vaig voler avisar però ja havien entrat com si res.
 
M'acosto al ràtol, que era fet amb lletres de coloraines, i deia:
 
DIA DE PORTES OBERTES
 
 
PORTES OBERTES !!! Per si no fos prou perillosa una ratscola amb quatre gats a sobre deixen totes les portes obertes amb el fred que feia i la grip que corre.
 
Em va semblar que la meva investigació per L'Eco del Rosegador no era prudent seguir-la sense demanar reforços a alguna dragoneta i SOBRETOT demanar als meus amics rosegaires que em donin pistes per aclarir aques misteri de les portes obertes quan fa fred.
  
Ajuda, rosegadors!!

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia