Il Blog di Geronimo

Jornada de rates obertes?!?!?!

11 Març 2015

Ratsulta que fa uns quants dies vaig tenir la pensada d'aprofitar que feia bo per anar a donar un volt per Ratalona. Feia bò però... escarritx! Quina fresca! Se'm van posar tots els pels del bigoti rinxolats de fred.

 

I vet aquí que veig un rètol groooos a la porta de la ratescola que anunciava alguna cosa important, més emocionant que un tall de formatge. M'hi vaig atansar per poder-lo llegir; potser era una GRAN exclusiva per L'Eco del Rosegador!l

Això si, amb precaució, que ja sabeu que sóc una mica poruc i, a més havia sentit a una parella que entrava a la ratescola donant la ma a una ratolineta petita però molt bufona i que es deien entre ells "Em sembla que serem quatre gats!"

QUATREGATS!!!!

  

GATS! Escarritx! No m'ho podia creure! A aquell lloc portaven, com si res, aquella pobre criaturateta? Els vaig voler avisar però ja havien entrat com si res.
 
M'acosto al ràtol, que era fet amb lletres de coloraines, i deia:
 
DIA DE PORTES OBERTES
 
 
PORTES OBERTES !!! Per si no fos prou perillosa una ratscola amb quatre gats a sobre deixen totes les portes obertes amb el fred que feia i la grip que corre.
 
Em va semblar que la meva investigació per L'Eco del Rosegador no era prudent seguir-la sense demanar reforços a alguna dragoneta i SOBRETOT demanar als meus amics rosegaires que em donin pistes per aclarir aques misteri de les portes obertes quan fa fred.
  
Ajuda, rosegadors!!

Comenta l’article

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World