Il Blog di Geronimo

Ja us heu fet el vostre ratavatar de Carnestoltes?

17 Febrer 2014

Hola a tots, rosegadors!!

 

Per fi, per fi, PER FI!!, m'he tret aquella maleïda ratipàndria de sobre!! Ja m'he pogut tornar a incorporar a la feina, a l'Eco del Rosegador... però sabeu què m'ha passat? Estava tothom mig malalt!!! Quina por!!! Ara que jo estic bé tothom està malament! Per tots els formatges de bola, això no s'acabarà mai o què?!?!

Us heu trobat en aquesta situació, a l'escola? De ser els primers en posar-vos malalts i després acabar encomanant una ratipàndria terrible a tota la classe?

 

 

El que més m'interessa ara, però, és saber si ja us heu fet el vostre Ratavatar de Carnestoltes!! Ja deveu haver vist a la meva pàgina que us podeu personalitzar el ratavatar com vulgueu per tal de celebrar d'una manera ben especial el Carnestoltes!

 

I doncs? Com l'heu decorat, el vostre Ratavatar? Només tinc una manera de descobrir-ho!! Necessito veure els vostres comentaris al Ratblog Escarritx!!

 

 

I la segona part del post d'avui del Ratblog: el ratcull de premsa!! Tinc un parell d'articles de rosegoredactors fidels de l'Eco del Rosegador!! Aquí teniu els seus articles:

 

 

Laina64 


Us bindria de gust a esquia una bona estona? DONCS NO US PRDEU LA NOVA PISTA DE NEU.

 

EXTRA-RATIC,NO? feu el kalingu{vull di:feu ara mateix}

paraula de Laina64

 

 

vinin

 

El dia 11 de Febrer de 2014 s' estrenara el llibre 16 de la Tea!!!!

Quina ilusió no?


PEPINILLOS

Geronimo Stilton és un rosegador molt divertit. A més a més fa un llibres super guais.

 

 

Rosegadors!

Necessito articles i comentaris per fer dues coses: completar l'edició de l'Eco del Rosegador amb les vostres notícies i vivències i per veure els vostres nous Ratavatars de Carnestoltes!!

Compartiu-los, que jo els compartiré!

 

 

Paraula d'Stilton!

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia