Il Blog di Geronimo

Ja tinc la Biblioteca actualitzada! Voleu venir de viatge amb mi?

22 Octubre 2014

Hola a tots, rosegadors!!

 

Tinc DUES notícies extraràtiques per a tots vosaltres!! I el millor és que no sé quina és millor de les dues perquè les dues són absolutament fabuloses!!

 

La primera és que ja he actualitzat la meva Biblioteca a la meva pàgina web!! De manera que si ara aneu a veure tots els llibres, a l'apartat de novetats hi trobareu UN MUNT de llibres publicats fa poc, siguin meus, siguin de Tea Stilton, de Tea Sisters,... de tot!!

Feu-me cas i doneu una volta per la Biblioteca que segur que hi trobareu alguna cosa encara més interessant que l'emmental!!

 

I la segona, I RATETA MEVA DEL MEU COR QUINA SEGONA!!, és que ja teniu a la vostra llibreria El Gran Llibre del Regne de la Fantasia!!!

 

És gruixut com ell sol i amb les pàgines daurades!! Però estic convençut que rosegolector valent s'espantarà quan el vegi... us el voldreu menjar com jo devoro el parmesà!!

 

En aquest llibre torno al Regne de la Fantasia!! Un inoblidable viatge en busca de Set Tresors Llegendaris on descobrireu el Perfum de la Fantasia però també el Tuf dels Ratpenats Pudents!!

 

 

Tinc moltíssimes ganes de saber la vostra opinió sobre el meu nou llibre!!

Espero els vostres comentaris, rosegolectors!!

 

Comentaris

  • Ratonzita

    Ratonzita

    Publicat el
    2014-10-22

    Quina emoció!!! Me'l compraré d'aquí molt poc!!!

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia