Il Blog di Geronimo

Ja ha arribat l'estiu i jo el gaudeixo en la millor companyia!

22 Juny 2018

Bon dia, estimats rosegadors i rosegadores!!

 

Com ja us he dit algunes vegades en els meus viatges al Regne de la Fantasia, Companyia vol dir "els que mengen del mateix pa", indica un grup de persones que s'ajuden i es fan costat, oferint cadascú el que pot!
Doncs quina Megasort la meva de Ratolí que puc dir amb el morro ben ple, que gaudeixo de les millors companyies que hi ha a Ratalona i al Regne de la Fantasia.
 
Aquest matí d'estiu m'he despertat amb un suau aroma a Vainilla... I m'he recordat de la meva estimada amiga Melisenda la Dolça, amb el seu morret delicat, els seus bigotets suaus com la seda i el seu vestit blau cel, subtil com una ploma! Ella sempre amb aquesta actitud tan propera i amable... ohhh!!!! Que bonica aquesta companyia!!!
 
Doncs aquesta petita gran inspiració matinal amb Melisenda m'ha fet pensar que podria proposar-vos a totes les lectores de l'Eco del Rosegador, que em diguessiu les companyies més formatjoses que teniu aprop... d'aquesta manera recordem a les persones que ens ajuden, que ajudem, que estimem!
Què us sembla???? Us hi animeu????? Ja m'imagino a Tea fent fotos de les flors més perfumades de la primavera dient que son les seves Grans Amigues!!!! Va ànims, tothom a escriure sobre les Companyies més ratòniques i fantàstiques!
 
 
De moment, aniré a menjar-me un super tros de Camembert a la vostra salut! 
 
 
Una abraçada ratolinesca!!!!

Comentaris

  • serp negra

    serp negra

    Publicat el
    2018-06-25

    Ami em sembla molt bé ! 

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia