Il Blog di Geronimo

Hola Hola!!!

07 Novembre 2011

Estimats amics i amigues rosegadors, estic tant content... va ser tot un èxit la trobada amb tots vosaltres a Lleida, em vaig emocionar moltíssim! Gràcies a tots i a totes per venir!!!!!!!

Va venir molta gent i vaig poder firmar molts dels vostres llibres. En definitiva, vam compartir una estona molt i molt agradable!

 

Per mil formatges de bola! casi m'oblido de dir que estic molt feliç perquè he rebut un article a la redacció del diari l'Eco del Rosegador que m'ha encantat, és d'una noia que està malalteta i des d'aquí vull donar-li tot el meu recolzament i una rat-abraçada! Gràcies Ibana!!!!!

Aquí està el teu article:

Autor:
Ibana garcia

Article:
Hola estimats amics rosegadors estic molt contenta de poder estar amb vosaltres en aquests moments, hem dic Ibana garcia i estic una mica malalta però to i així puc escriure això amb vosaltres. Bueno estic molt contenta de poder escriure el meu articlea L'Eco del Rosegador amb el meu ordinador
Atentament: Ibana. 

 

Molta sort durant aquesta setmana i espero que m'expliqueu coses molt interessants!

Estic molt enfeinat, així que intentaré enllestir tota la feina que m'espera sobre el meu escriptori aviat! Una rat abraçada a tots!

Per cert, les fotografies molt maques!

Comentaris

 • Gerocristian

  Gerocristian

  Publicat el
  2011-12-19

  Quina enveja que em fa, jo no vaig poguer vindre

 • ratolineta

  ratolineta

  Publicat el
  2011-11-07

  Ibana jo també et dono mols anims! ja veuras cm pasaras mlt bones estones aki a la web del stilton xk kuan stiguis trista i a jocs mlt divertits i kuan vulguis esplicar alguna cosa pots escriure i sino llegir els llibres i comentarlos!

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia