Il Blog di Geronimo

He recuperat els vostres articles extraviats per en Martin Gala! Per fi puc fer el Ratcull de premsa!!

26 Març 2014

En Martin Gala havia perdut els articles dels rosegoredactors!! Jo no puc treballar així! Quin patir, quin patir! Per tots els formatges de bola!!

Com bé sabeu, aquests dies estic força nerviós perquè estic molt pendent de com aniran les votacions de quina és la millor sèrie del Club Súper 3 i, sincerament, si hi ha alguna cosa que em relaxa els bigotis és poder llegir els vostres escrits a l'Eco del Rosegador... i resulta que no puc fer el Ratcull de Premsa perquè en Martin Gala els havia extraviat! Quin patir!!

Com si no tingués prou nervis a sobre amb l'elecció de la sèrie al Club Súper 3!!

Ja m'estranyava a mi que no hi hagués cap article dels meus rosegolectors i rosegoredactors!! Ho trobava francament estrany perquè sou espavilats de mena i actius!

 

Ja ho sabeu!! Si voleu escriure el vostre article per l'Eco del Rosegador ja sabeu que només heu de seguir aquest enllaç i explicar-me tot el que vulgueu i, sobretot, tot el que vulgueu compartir amb la resta de rosegolectors del Ratblog Escarritx!!

 

Però ara és moment de compartir els vostres escrits a l'Eco del Rosegador al Ratblog Escarritx!! Espero la vostra opinió sobre els articles dels vostres ratcompanys rosegadors, i sobretot, que passeu per la secció Escriu de la meva web i m'expliqueu què us preocupa, què us ocupa, què us agrada... i perquè no? Si ja heu votat la meva sèrie al Club Súper 3!!

Aquí teniu el Ratcull de Premsa de l'Eco del Rosegador amb els vostres articles...

Però m'haureu d'explicar un parell de coses: qui és aquesta nena que es diu Iralia, i sobretot, si us agrada la sèrie de què parla la Pequeñita pero lista. 

 

 

Espero les vostres respostes i els vostres articles, rosegadors!!

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Autor: Enrique

Text: Noves aventures l´hi esperen a marco polo en les seues noves aventures a i no vos olvideu dels super-heroins,son llibres per a passar un bon rato

 

Autor: Laia Romeu Rueda

Text: Iralia nena de la Voz Kids morta per cancer .Els seus pares li van dir a Malú la del seu grup que li poses un record.

 

Autor: Pequeñita pero lista

Text: Nova serie a super3.cat amb exit! La casa d'anubis/house of Anubis

House of Anubis ( El misteri d' Anubis a Llatinoamèrica i Misteri a Anubis a Espanya ) va ser una sèrie de televisió de misteri , drama i comèdia basada en la sèrie belga i holandesa La casa d' Anubis , a la Seva sèrie derivada Het Huis anubis en d ' Vijf van het Magische Zwaard i al Seu remake Das Haus anubis . Hans Bourlon i Gert Verhulst la van crear com 1 coproducció entre Nickelodeon ( Estats Units ) , Lime Pictures ( Anglaterra ) i Studio 100 ( Bèlgica ) , 1 i Nickelodeon la va transmetre per primera vegada ALS Estats Units l' 1 de gener de 2011.5 A Espanya el 4 de juny de 2011 és va mostrar un avenç i l'endemà pasado és va donar l' estrena , Mentre que a Llatinoamèrica el 23 de juny de 2011 és va mostrar un pre - estrena per donar pas a l'inici oficial de Transmissions el 4 de juliol de 2011.6 Despres de l' Èxit obtingut , el canal va transmetre 01:00 Segona tempora da a partir del 9 de gener de 2012 i va Començar a transmetre la tercera el 3 de gener de 2013.7 8

El 18 de novembre de 2013, Nick ha confirmat que la sèrie ha Estat cancel·lada i afirma que a els Seus actors s'han traslladat a Altres projectes .

Primera temporada

Nina Martin ( Nathalia Ramos ) arriba a un internat al Regne Unit i li assignen la Casa d'Anubis , una antiga residència decorada a l'estil del déu egipci Anubis , com el seu nou hogar.9

Patricia Williamson ( Jade Ramsey ) , la millor amiga i companya d'habitació de Joy Mercer ( Klariza Clayton ) , està dolguda pel fet que la seva amiga s'ha anat sense deixar rastre i acusa Nina , qui ocuparà el lloc de Joy en la seva habitació , d'estar implicada amb la desaparición.9 Més tard , Nina coneix una anciana anomenada Sarah ( Rita Davies ) , qui havia viscut en dècades anteriors a la casa . Ella li obsequia un reliquiari i li diu que és la triada i té el poder de descobrir alguna cosa importante.10 Per tal de resoldre el misteri darrere de la desaparició de la seva millor amiga , Patricia obliga Nina a passar una nit a l'àtic de la casa com una mena de ritual d'iniciació . Allà, descobreix pistes i jeroglífics que indiquen que la casa té una història secreta i un misteri que ningú coneix. Donat això , decideix investigar al costat dels seus nous amics i companys Fabian Rutter ( Brad Kavanagh ) i Amber Millington (Ana Mulvoy Ten) , que formen un grup secret anomenat Sibuna ( Anubis a l'inrevés ) .

L'equip d'adolescents troba pistes amagades dins de la casa , que els porten a descobrir que diversos dels seus mestres estan buscant la immortalitat al costat de Victor Rodenmaar ( Francis Magee ) , el guardià de la casa . Més endavant s'adonen que és possible obtenir-la mitjançant la copa d'Ankh , una antiguitat que els pares de Sarah van obtenir de la tomba de Tutankhamon que està amagada en algun lloc de la casa . Sibuna descobreix que Joy està segrestada pel clan de Victor , ja que segons la llegenda egípcia ella és l'escollida per la seva data de naixement , i és només ella qui pot fer funcionar la copa . En passar el temps Nina descobreix que els mestres estan equivocats , ja que ella és la " triada ", i que un enemic de Victor , Rufus Zeno ( Roger Barclay ) , també busca la copa .

Mentre ho ja esmentat passa, Mick Campbell ( Bobby Lockwood ) , un esportista amb problemes en el seu rendiment escolar , s'adona que el seu festeig amb Amber no és una cosa que li agrada completament i comença a enamorar-se de Mara Jaffray ( Tasie Dhanraj ) , una de les estudiants amb millor mitjana de la institució , que s'ofereix a ajudar-lo amb les seves tasques escolars . Per la seva banda, Alfie Lewis (Alex Sawyer ) i Jerome Clarke ( Eugene Simon ) es diverteixen fent bromes als seus companys , cosa que els ocasionarà problemes futurs .

Segona temporada

Tots els estudiants , incloent a Joy , tornen a la Casa d'Anubis quan comença un nou any escolar . Victor no abandona el seu desig de la immortalitat i ara està en la recerca del Llibre d'Isis , que conté les instruccions per l'ingredient final de la recepta . Durant la seva exploració descobreix que la màscara d'Anubis és el que vessa aquestes llàgrimes d'or , però no sap on trobar-la. Nina es veu assetjada per Senkhara ( deessa egípcia ) ( Sophiya Haque ) , que li deixa una marca en el seu braç amb la forma d'Anubis i li exigeix ​​que trobi la màscara abans que algú més ho faci o pagarà amb la seva vida i la de la seva àvia . Sibuna es reuneix de nou per buscar l'objecte i investigar més a fons . Amber troba a l'àtic una casa de nines idèntica a la Casa d'Anubis , que conté un mapa per arribar a la màscara , amagada després d 'uns túnels secrets en una entrada del soterrani .

Eddie Miller ( Burkely Duffield ) arriba presentant-se com un nou estudiant provinent d'Estats Unidos.11 Patricia i ell es critiquen en la seva arribada , però a poc a poc van establint una relació . Per la seva banda, Alfie vol que Amber sigui la seva núvia després de l'ocorregut l'any anterior i Mick es muda amb la seva família a Austràlia , per la qual cosa Mara queda desconsolada . El Sr Sweet ( Paul Antony - Barber ) envia a Trudy ( Mina Anwar ) a ajudar a Jasper Chouhary ( Sartaj Garewal ) , el padrí de Fabian , en una exposició egípcia situada prop de l'escola , per la qual cosa Vera Devenish ( Poppy Miller ) es converteix en la nova mestressa de claus de la Casa d'Anubis , però no saben que Vera té un maligne secret . Aviat entaula una bona relació amb Victor i l'ajuda en la seva recerca a trobar la màscara . D'altra banda , Poppy Clarke ( Frances Encell ) arriba a estudiar a l' escola i es descobreix que és la germana menor de Jerome , qui no la tracta bé i s'avergonyeix de ella.Nina visita a la seva àvia uns dies . Un temps després descobreix que la seva àvia aquesta hospitalitzada per un desmai ocasionat pel cansament . Els membres de Sibuna han de passar per 7 fases molt perilloses per trobar la màscara abans que Senkhara es molesti , i intenten desxifrar qui més l'estan buscant i quines esdeveniments tenen relació amb la maledicció egípcia que envolta la casa . Així mateix, tots els estudiants s'enfronten als problemes quotidians que implica l'arribada de noves persones .

Tercera temporada

En un nou any escolar, Eddie es converteix en el líder Sibuna i explica per què Nina Martin no va tornar a la Casa de Anubis. Dues noves estudiants arriben a l'escola : Willow Jenks ( Louisa Connolly - Burnham ) i KT Rush ( Alexandra Shipp ) , qui es converteix en una part vital de Sibuna. Eddie reconeix KT d'una visió que va tenir anteriorment , i descobreix que va ser enviada pel seu avi en una missió secreta que involucra a una llave. Alhora , la senyoreta Denby arriba presentant-se com una nova professora , a qui els membres de Sibuna investiguen i esbrinen que protegeix una mica importante. Els estudiants descobreixen que s'hauran d'enfrontar a Denby i Victor per lluitar contra una maledicció antiga i evitar que un mal desperti novament i romangui per sempre .

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Segueixo esperant els vostres articles, rosegadors!!

Comentaris

 • Rat-Mima

  Rat-Mima

  Publicat el
  2014-03-28

  Perfecte, ara escriuré un article!!!!!!!

 • Laina64

  Laina64

  Publicat el
  2014-03-26

  Geronimo,Geronimo.Super noticias!El 30/03/2014 entragaran els premis.Afanyeuvos i voteu!

 • pequeñita pero lista

  pequeñita pero lista

  Publicat el
  2014-03-26

  Gracies Geronimo per penjar el meu article

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World