Rat-esdeveniments

Enrere
  • Data: 15 Juny 2011

Geronimo Stilton El Musical, premi al Millor Musical Infantil!

El dilluns dia 13 es van atorgar els Premios Teatro Musical 2011 i Geronimo Stilton El Musical va ser guardonat a Millor Musical Infantil i Millor maquillatge i perruqueria. L'espectacle tenia 10 nominacions a aquests premis entre ells Millor Director en escena (Àngel LLàcer), Millor Director Musical (Manu Guix) i Millor Actor Revelació.

 

Els Premios de Teatro Musical s'han creat per premiar els professionals del sector com a reconeixement en la seva tasca i per potenciar la indústria del teatre musical a Espanya, intentant fomentar la consolidació del gènere, la producció i exportació dels espectacles.

Deu nominacions ha rebut el musical familiar GERONIMO STILTON, EL MUSICAL DEL REGNE DE LA FANTASIA creat per Enric Llort i Manu Guix a partir dels populars llibres infantils del famós ratolinet. Entre les candidatures es troben les categories de Millor Musical Infantil (que s'ha endut el guardó), Millor Direcció en Escena (Àngel LLàcer), Millor Director Musical (Manu Guix) i Millor Actor Revelació.
Fins ara l'espectacle s'havia representat al teatre Condal de Barcelona, però ja s'està anunciant la gira que farà arreu de Catalunya a partir del setembre.

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia