Rat-esdeveniments

Enrere
  • Data: from 8 to 09 Abril 2017
  • Ciutat: Barcelona
  • Lloc: CCCB - MACBa
  • Adreça: Plaça dels Àngels, 1 Barcelona

Geronimo i Tea Stilton, a Món Llibre

Estimat amic rosegador,
 
Tinc una notícia extraràtica!! Estàs preparat? Agafa't bé els bigotis perquè la meva germana Tea i jo hem decidit viatjar de nou a Barcelona per celebrar amb tu el formidable festival Món Llibre que tindrà lloc els propers 8 i 9 d'abril! Aquest any volem gaudir al màxim del festival i dels llibres però sobretot... de la teva companyia! Per aquest motiu, ens podràs trobar a l'Espai Stilton, ja sigui fent una passejada pel recinte del festival o en un dels nostres extraràtics jocs, en què estàs convidat a participar! Oi que et tremolen els bigotis d'emoció només de pensar-hi?
 
Si vius a Barcelona o rodalies i vols conèixer-nos agafa paper i llapis i apunta bé les coordenades per poder trobar-nos:

 
 
FESTIVAL MÓN LLIBRE (8 y 9 de abril de 2017)
 
CCCB / MACBA
 
Pl. de Joan Coromines - Pl. dels Àngels
 
Espai Stilton
 
CP: 08001 - Barcelona
 

 
Dissabte 8 d’abril
 
11.15 h – Geronimo i Tea Stilton tornen a Barcelona i visiten Món Llibre. Descobreix el dia de Sant Jordi amb Geronimo i Tea Stilton a través de proves físiques i d'intel·lecte
 

 
Diumenge 9 d’abril
 
11.15 h - Geronimo Stilton torna a Barcelona i visita Món Llibre. Descobreix el dia de Sant Jordi amb Geronimo Stilton a través de proves físiques i d'intel·lecte
 

 
Ja tenim la maleta preparada així que ens veiem al Món Llibre! No t'ho pots perdre! Per mil formatges de bola, serà formidable!
 

 
Paraula de Stilton!

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia