Il Blog di Geronimo

Geronimo i Tea Stilton, a Món Llibre 2017

07 Abril 2017

Estimat amic rosegador,
 
Tinc una notícia extraràtica!! Estàs preparat? Agafa't bé els bigotis perquè la meva germana Tea i jo hem decidit viatjar de nou a Barcelona per celebrar amb tu el formidable festival Món Llibre que tindrà lloc els propers 8 i 9 d'abril! Aquest any volem gaudir al màxim del festival i dels llibres però sobretot... de la teva companyia! Per aquest motiu, ens podràs trobar a l'Espai Stilton, ja sigui fent una passejada pel recinte del festival o en un dels nostres extraràtics jocs, en què estàs convidat a participar! Oi que et tremolen els bigotis d'emoció només de pensar-hi?
 
Si vius a Barcelona o rodalies i vols conèixer-nos agafa paper i llapis i apunta bé les coordenades per poder trobar-nos:

 
 
FESTIVAL MÓN LLIBRE (8 y 9 de abril de 2017)
 
CCCB / MACBA
 
Pl. de Joan Coromines - Pl. dels Àngels
 
Espai Stilton
 
CP: 08001 - Barcelona
 

 
Dissabte 8 d’abril
 
11.15 h – Geronimo i Tea Stilton tornen a Barcelona i visiten Món Llibre. Descobreix el dia de Sant Jordi amb Geronimo i Tea Stilton a través de proves físiques i d'intel·lecte
 

 
Diumenge 9 d’abril
 
11.15 h - Geronimo Stilton torna a Barcelona i visita Món Llibre. Descobreix el dia de Sant Jordi amb Geronimo Stilton a través de proves físiques i d'intel·lecte
 

 
Ja tenim la maleta preparada així que ens veiem al Món Llibre! No t'ho pots perdre! Per mil formatges de bola, serà formidable!
 

 
Paraula de Stilton!

Comentaris

  • topia

    topia

    Publicat el
    2017-04-20

    ¿Cuando?

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia