Il Blog di Geronimo

Funcionament de la web!

26 Octubre 2011

Hola rosegadors!

Us explicaré el funcionament de la web per aquells que aneu una mica perduts o sigueu nous.

La meva web té moltes coses divertidíssimes i activitats per llepar-se'n els bigotis!

La web es divideix en diferents seccions:

 • "Mira" hi podeu trobar un enllaç directe al meu musical del Regne de la Fantasia
 • "Juga" podeu trobar-hi jocs divertidíssims amb diferents nivells de dificultat:

  _Investigació a quatre rodes, on m'heu d'ajudar a enxampar uns lladres que volen tornar a atracar un banc i per fer-ho us heu d'anar desplaçant amb el cotxe

  _Llar, dolça llar. De debò? en aquest joc pots anar seguint les meves aventures i per fer-ho haureu d'anar superant les diferents proves que es proposen. Ànim i a per totes!

  _Piràmides de por, en aquest joc m'heu d'ajudar a sortir del laberint i fer-me menjar tots els talls de formatge abans que m'enxampi alguna mòmia; si aconseguiu agafar un diamant els rols canviaran i les que s'hauran d'escapar seran les mòmies!

  _Troba les diferències, aquí m'heu d'ajudar a esbrinar si les obres del museu són reals o no a partir de les diferències, perquè els lladres van robar-les del museu i han fet còpies gairebé idèntiques!

  _La clau amagada, en aquest joc m'heu d'ajudar a trobar la clau amagada que obre el cofre. En cada nivell heu de fer servir la bola per destruir el mur de maons i cercar la clau.
 • "Llegeix" hi podeu trobar els primers capítols d'alguns rat sellers que he escrit per a que els pugueu disfrutar! Que no se m'oblidi, també hi ha una espècie de joc que es diu Explora Ratalona on podeu anar caminant de forma virtual per tota la ciutat i visitar els edificis que més us cridin l'atenció!
 • "Escriu" podeu escriure un article com si fossiu jo i enviar-lo. No oblideu que els millors els aniré publicant al Ratblog!
 • "Dibuixa" podeu crear la vostra pròpia història. Segur que sabeu fer històries per llepar-se'n els bigotis i si us agrada molt pintar també podeu imprimir dibuixos per penjar-los a la vostra habitació!
 • "Escolta i canta" podeu escoltar i cantar les cançons del meu musical. Segur que ho fareu molt bé!
 • "Ratblog escarritx i blablaba", és el meu blog, podeu preguntar-me allò que més us agradi, podeu compartir informació, donar la vostra opinió... és divertidíssim!
 • "Tots els llibres" hi podeu trobar una sèrie de prestatgeries que estan distribuïdes per col·leccions. Dins de cada una hi trobareu tots els rat sellers que hi ha!
 • "Món Rosegador" hi podreu trobar tots els meus productes per anar a l'escola! N'hi ha quantitat i la veritat és que segur que us agradaran! Paraula d'Stilton, de Geronimo Stilton!
 • "Geronimo còmic" hi trobareu còmics per als que us agradi aquest estil i per als que no ho conegueu us hi aficioneu!
 • "E-book i App" hi podeu trobar llibres electrònics per als que us agradi més llegir en format digital!
 • "Esdeveniments ràtics" podreu consultar esdeveniments importants com ara la Festa dels súpers, firma de llibres... en definitiva, esdeveniments on em podeu trobar! Us hi espero a tots, així que esteu alertes a les novetats!
 • "Rabioses novetats" és una secció on us aniré informant de llibres nous que surtin a la venta i altres notícies d'interès!

 

Això és tot, ara sol queda disfrtar i navegar per la meva web!

Una rat abraçada

Comentaris

 • llena

  llena

  Publicat el
  2011-12-20

  geronimo gracies per posar aquesta guep sas perque???¡¡¡ ara ho savras....... hi havien coses que no les savia i aquesta vpagina m'adit tot lo que volia saver pero pensa no sol m'as ajudat a mi si no a totes les persones que tenen la guep de part de la julia i llena gggrraaaciiieesss!!!!¡¡¡¡

 • Júlia

  Júlia

  Publicat el
  2011-12-08

  Moltes gracies Ger per posar aquest informacio , perque hi ha coses que no sabía !!!

 • KyraRatita

  KyraRatita

  Publicat el
  2011-10-28

  Geronimo moltes gracies per haverme escoltat en la meva notificació
  si no te enrecordes t'havia escrit per a que posaràs els llibres en la pàgina
  per a que le poguem llegir en el ordinador i he vist que ho has fet moltes
  graciès per haverme escoltat un abrazada la teva fan

  (L)(L)(L)KyraRatita(L)(L)(L)

 • ratolineta

  ratolineta

  Publicat el
  2011-10-28

  Ostres gracies xk jo tmbe hi havia coses k no sbia com es feien!
  e vist q vens a lleida? jo no vax pode veni al teu musical pero vindre a veuret quan vinguis. estic mlt contenta!!

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia