Il Blog di Geronimo

Es veritat que ja teniu vacances? Necessito informació, rosegadors!!

20 Desembre 2013

Hola a tots, rosegadors!!

 

Em tremolen els bigotis d'emoció només de pensar en les informacions que m'han arribat!! És verita que avui comenceu les vacances?!?!? I una pregunta extraràticament important! Que vindreu a veure'm amb els Fantàstics?

 

 

A partir de demà dissabte 21 seré al Teatre Condal amb un nou espectacle de música que es diu Geronimo Stilton i els Fantàstics! Si aneu a veure els esdeveniments ràtics de la meva web hi trobareu tota la informació sobre aquest espectacle. Seguiu aquest ratenllaç cap a l'Esdeveniment i per conèixer tots els detalls!

Com ja us vaig explicar, és un espectacle musical amb un grup extraràtic que es diu Els Fantàstics. Vindreu a veure'm? Vaaaaaaaaaaa!! Confirmeu-m'ho!!!!

 

I si hi voleu anar-hi de franc (que vol dir sense pagar ni un sol formatge a canvi), heu d'anar al Facebook de la meva editorial, Estrella Polar, perquè han muntat un concurs d'aquells que fan perdre el cap (com un tros de parmesà d'aquells que mmmmm...!! Ai, que em distrec!) on hi regalen entrades per veure el el ratespectacle Geronimo Stilton i els Fantàstics!! Seguiu aquest ratenllaç cap al seu Facebook!

 

 

Que vindreu?!?!?!?! Us espero!!!!!

 

 

 

Paraula d'Stilton!

Comentaris

 • PauStilton

  PauStilton

  Publicat el
  2014-01-02

  A llegir en les vacances!!!!!!!!!!!

 • ratoncitalista

  ratoncitalista

  Publicat el
  2013-12-27

  Si Gerònimo ;)

 • Rufas Trufas

  Rufas Trufas

  Publicat el
  2013-12-23

  Si es veritat ja tenim vacances

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World