Il Blog di Geronimo

Els divendres 13... fan molta por?!

13 Maig 2016

Hola a tots, rosegadors!!

 

Avui he anat, com cada dia, cap a la redacció de l'Eco del Rosegador a treballar i pel camí m'ha semblat veure alguna cosa molt estranya... Tenia la sensació que tothom m'estava mirant!! De cop, he començat a notar que hi havia alguna cosa que no rutllava però he fet com si res i he seguit el meu camí fins la redacció.

 

Un cop a L'Eco del Rosegador he començat a escoltar les notícies a la ràdio per saber si hi havia alguna novetat per la primera reunió amb la redacció i veure què hem d'explicar demà a tots els nostres lectors... però a la reunió tots em miraven amb mig somriure però també amb cara de por. La veritat, no sé què bigotis els passava a tots!!

 

Me n'he anat al meu despatx per seguir treballant i ja a l'hora de dinar, quan sortia de l'Eco del Rosegador notava que tota la redacció m'anava mirant, de nou, fixament. Era com si m'estiguessin seguint amb la mirada!! I de cop me n'he adonat: avui és Divendres 13 i hi ha alguns llocs on avui se celebra aquest dia com si fos un dia... de por? Com si fos un dia malastruc!! I els he preguntat a tots: "que us passa alguna cosa? Per tots els formatges de bola!! Què bigotis passa?!?!"

I...

I s'han posat a riure tots!! M'he enfadat molt!!! I de cop, m'he girat i...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!

 

Al darrere hi tenia un Xafarot Nesquitt disfressat amb una màscara de terror!!! Per tots els formatges, quin ensurt!!

És ben bé que no guanyo per disgustos!! M'havia estat seguint tot el dia, des que he sortit de casa!!! Per això em mirava tothom al carrer, a la redacció, durant la reunió...

 

A vosaltres, això del divendres 13 us fa por? Perquè a mi em sembla un dia més al calendari... Però el dia d'avui no l'oblidaré pas!! Quin ensurt!!

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World