Il Blog di Geronimo

Els amics d'Estrella Polar celebren la publicació d'El Castell de les 100 històries amb un concurs extraràtic!!

29 Gener 2016

Hola a tots, rosegadors!!

 

Us vull informar que els amics d'Estrella Polar han posat en marxa un concurs a Facebook per celebrar la publicació d'El Castell de les 100 històries!!

 

Com bé sabeu, s'ha de ser molt gran per tenir Facebook, de manera que necessitaré que aviseu els vostres pares, tiets, germans, avis,... o qui sigui perquè participin en el vostre nom!

 

Aquí teniu el concurs:

 

 

Si voleu concursar, feu clic a la imatge i anireu directament al Ratconcurs d'Estrella Polar!

 

 

Molta sort, rosegadors!!

Comentaris

 • yo-kai watch

  yo-kai watch

  Publicat el
  2016-05-12

  A mi lo que mas me gustan de los libros de Gerónimo Stilton son los libros de viaje al reino de la fantasía me e leído 6 dos veces. Y o que mas me gusta es como Gerónimo hace todas esas misiones para conseguir la paz en el reino de la fantasía y creo que es alucinante que lo agá por que solo lo puede hacer un chico valiente como Gerónimo.

 • joeper2004

  joeper2004

  Publicat el
  2016-03-23

  jo ja el tinc

 • joeper2004

  joeper2004

  Publicat el
  2016-03-23

  A mi el que més m'agradat de les històries de Geronimo Stilton és que son unes històries emocionants, divertides, fantàstiques, meravelloses,etc. Són unes històries que et fan somiar, divertir-te una estona,... No puc destacar quina ha sigut la cosa que més m'agradat perquè tot m'agradat, però hi ha una cosa que supera una mica més a les altres que són els moments amb més intriga de les històries quan descobreixen el misteiós lladre d'algunes històries. Adeu!!!!

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia