Il Blog di Geronimo

Demà, demà, demà!!! Demà és el gran dia! Demà és Sant Jordi!!

22 Abril 2014

Hola a tots, rosegadors!!

 

Demà és un dels dies més bonics de l'any!! M'encanta l'ambient que es respira al carrer... sobretot als carrers de Catalunya!! Com bé sabeu, ja he viatjat a Barcelona més d'una vegada... i ho he narrat més d'una vegada en dos llibres!!

 

 

De fet, aquest any, com bé sabeu, publico 'Un Sant Jordi de bigotis', un llibre on hi trobareu una història amb en Martin Gala convertint-se -Ai, Escarritx!- en poeta i un misteri molt misteriós amb una desaparició molt preocupant!!

 

Sort que en aquesta aventura amb olor de rosa no hi vaig sol!! M'hi trobo amb la meva estimadíssima -ai, per tots els formatges de bola i parmesans del món!!!- la... la... l'amor és increïble!!

 

Tornem-hi, que em distrec! Allà m'hi trobo la meva estimadíssima Ratèsia Ratalons de Ratmann, la directora de la Biblioteca de Barcelona... Sabeu com continua? No? Doncs ja teniu llibre per Sant Jordi!!

 

 

Trobareu 'Un Sant Jordi de bigotis' a la meva Biblioteca extraràtica en aquest RATENLLAÇ!!

 

 

I si demà aneu a buscar el vostre llibre de Sant Jordi, com ja us vaig explicar l'altre dia us aviso que seré a la Carpa Stilton que hi haurà a la Plaça Catalunya de Barcelona!!

 

La Carpa Stilton estarà situada a la part de dalt de la Plaça Calunya: a la cantonada de Passeig de Gràcia amb Gran Via de les Corts Catalanes.

 

 

Si no esteu segurs d'on és, pregunteu-ho als vostres ratpares o consulteu-ho en un mapa de la ciutat perquè....

 

... perquè...

 

... perquè jo us hi espero a tots!!!

 

 

 

Paraula d'Stilton!

Comentaris

 • ter estegen

  ter estegen

  Publicat el
  2014-05-17

  Bon Sant Jordi a totom

 • ratetaguapa

  ratetaguapa

  Publicat el
  2014-04-30

  Jo el dia de sant jordia vaig regalar un llibre al pare el pare hem va comprar una rosa i el teu llibre de un sant jordi de bigotis

 • Laina64

  Laina64

  Publicat el
  2014-04-23

  Geronimo!A Sant Joan de Vilatorrada s'en venut tot mena de llibres teus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  A la meva escola hi ha una parada de llibres i roses per compre i jo he vist que en vanut ``ELA ACUDITS MES EXTRARATICS´´,``LA BENJANSSA DEL PASAT´´,MISIO FLAMENC´´ i ``NO SOC UN SUPER-RAT´´.

 • Ratonzita

  Ratonzita

  Publicat el
  2014-04-23

  He vist el post massa tard! Ho sento! A mi m'han regalat una rosa, i jo li he regalat un llibre. Ai, l'amor!

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia