Il Blog di Geronimo

Cuidem el món!

05 Desembre 2011

 

Estimats amics rosegadors!

 

He rebut un article a l'Eco del Rosegador que m'ha agradat molt i que m'ha fet reflexionar sobre que hem de cuidar el nostre planeta. L'ha escrit la Marta i això és el que hi posa:

 

“El món és la nostra llar. Perquè no el cuidem? No ens adonem ,però estem fent malbé la nostra casa, on dormiríem? on jugaríem? on riuríem? on aniríem a l'escola? Només ens afecta a nosaltres , sembla una tonteria i ens fiquem amb els ecologistes, però potser tenen raó. Ells pensen en el bé de tots, en el bé del nostre planeta. Hem de respectar la natura i donar-li les gràcies a la Terra, perquè ens ha creat. El planeta té molts anys, i l'espècie humana es nova al planeta. I ja ens ho estem carregant tot. L'home seria capaç de crear una bomba suficientment potent per destruir el món en dos segons. Només hi ha violència i contaminació i no és un problema per deixar-lo a part, com si fos menys important, un assumpte secundari. Per això estimat amic, comença a reciclar des d'avui no ho deixis per demà. És important, està en joc la nostra supervivència. Apaga aquella llum que no utilitzes, tanca l'aixeta, separa la deixalla, apaga l'ordinador, deixa de jugar amb la consola. No és tan difícil, i encara estem a temps de canviar el món”.

 

Això és tot rosegadors!

M'agrada molt rebre els vostres articles, seguiu enviant i moltíssimes gràcies!

 

Comentaris

 • sandrea

  sandrea

  Publicat el
  2011-12-18

  Jo reciclo tot el que trovo. A la meva classe estem fent una recollida de taps d'ampolles, amb una tonelada de taps es poden fer cadires de rodes. SIUSPLAU, NO CONTAMINEU!!!

 • sergivila

  sergivila

  Publicat el
  2011-12-09

  La millor obra de Déu ... tu. Quantes vegades ve a la memòria. Que no vas permetre mai que la solitud fos la meva companya.

 • Júlia

  Júlia

  Publicat el
  2011-12-08

  Trovo que es un article mooolt bo perque diu coses que podem fer per el nostre planeta .
  Molt bé , Marta !

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia