Il Blog di Geronimo

Comença l'especial: "Miquel i Asha"

18 Gener 2012

Com ja us vaig anunciar ahir, a partir d'avui comencem un especial amb uns relats extraordinaris i divertits que ens ha enviat els nostre rosego-redactor Ensial. Moltes gràcies per aquest fabulós escrit!

Demà més! Paraula d'Stilton!
___________________________________________________________________________________________________

 

MIQUEL I ASHA!

Capítol 1
A la guarderia

Hi havia una vegada una nena que és deia Asha i tenia 1any i mig,també tenia un germà quès deia Miquel,també tenia 1any i mig,al Miquel li avia tocat la classe dels barrufets;i l’Asha la de ratolins,tots dos anaven ala guarderia.El 1r dia no volien anar ala guarderia perquè no tenien amics la mare li estava animant al final van quedar-se. En Josep el seu amic preferit,amb aquet amic s’eixuga totes les llàgrimes i li saluda be i adeu mare a Asha li a pasat lo mateix però amb la Kaye.


Capítol 2
LA PERUQUERIA

El Miquel i l’Asha van anar ala perruqueria al Miquel li van deixar bonic com un àngel i a Asha no to pots ni imaginar lo bonica que li van deixar. Quan van tornar a l’escola tos els nens i nenes volien també; anar tan presumits, eren els mes guapos de la classe, ala tarda van quedar amb el Eric el amic dells, el van convidar ala peluqueria perquè deixessin bonic, així amb els nens i nenes de la classe entre les dos classes hi havia 10nens i 10nenes en totat 10+10 que fa 20
20 nens i nenes en dos semanes vuf es molt.

 

Ensial

Comentaris

 • Júlia

  Júlia

  Publicat el
  2012-01-20

  Que xulo !

 • sandrea

  sandrea

  Publicat el
  2012-01-19

  Es de la meva germana

 • Chaina

  Chaina

  Publicat el
  2012-01-19

  Com mola !!!!

 • sergivila

  sergivila

  Publicat el
  2012-01-19

  genial|

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia