A l'escola amb Geronimo Stilton. English!

Catàleg

At the airport -At the harbour

Aprendre anglès serà d’allò més fàcil, paraula de rosegador!

Un curs d’anglès extraràtic, ple de paraules, dibuixos, jocs i cançons.


Qui és Geronimo Stilton?
Com, no em coneixes? El meu nom és Stilton, Geronimo Stilton... i aquí, a Ratalona, a L’Illa dels Ratolins, sóc bastant famós. Vols saber per què? He escrit un munt de llibres divertits, més tendres que el mató, més gustosos que el manxego, més perfumats que el formatge de cabra... són allò que se’n diu llibres amb bigotis! I ara he preparat un curs d’anglès extraràtic, ple de paraules, dibuixos, jocs i cançons. Així aprendre anglès serà
d’allò més fàcil, paraula de rosegador!


AT THE AIRPORT - A L’AEROPORT
En aquest llibre aniràs amb avió a Ratford, a L’Illa de les Balenes, per trobar-te amb Tea, Benjamí i Pandora. Aprendràs moltes paraules i frases sobre l’aeroport i els viatges aeris. A més a més, coneixeràs Paulina, Pamela, Violet i Nicky, les inseparables amigues de Tea... En anglès, naturalment!

AT THE HARBOUR - AL PORT
En aquest llibre l’oncle Espelleringues, expert coneixedor del mar, acompanya Benjamí i Pandora a visitar el port i l’aquari de Ratalona. Amb ells, tu també podràs fer un trajecte agradable amb ferri i descobriràs com es diuen les parts de les embarcacions i els nombres superiors a cent... En anglès, naturalment!

  • PREU: 14,96 €
  • ISBN: 978-84-9932-193-6
Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World