A l'escola amb Geronimo Stilton. English!

Catàleg

Around the world - High-tech

Aprendre anglès serà d’allò més fàcil, paraula de rosegador!

Un curs d’anglès extraràtic, ple de paraules, dibuixos, jocs i cançons.

Qui és Geronimo Stilton?
Com, no em coneixes? El meu nom és Stilton, Geronimo Stilton... i aquí, a Ratalona, a L’Illa dels Ratolins, sóc bastant famós.
Vols saber per què? He escrit un munt de llibres divertits, més tendres que el mató, més gustosos que el manxego, més perfumats que el formatge de cabra...són allò que se’n diu llibres amb bigotis! I ara he preparat un curs d’anglès extraràtic, ple de paraules, dibuixos, jocs i cançons. Així aprendre anglès serà d’allò més fàcil, paraula de rosegador!


AROUND THE WORLD - VIATJANT PER TOT EL MÓN
En aquest llibre faràs un viatge fantàstic al voltant del món amb Benjamí, Pandora i tots els seus companys de classe. Gràcies a la Senyoreta Rateta, aprendràs què són els fusos horaris, els noms dels continents, les nacions del món i tots els hàbitats naturals de la Terra... En anglès, naturalment!

HIGH-TECH - TECNOLOGIA
En aquest llibre Tea t’ensenyarà a fer servir l’ordinador i et revelarà tots els secrets i els avantatges de la tecnologia. Aprendràs frases útils per a escriure missatges de correu electrònic als teus amics i descobriràs un munt de paraules relacionades amb el món d’Internet, de la televisió i dels telèfons mòbils... En anglès, naturalment!

  • PREU: 14,96 €
  • ISBN: 978-84-9932-189-9
Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia