Il Blog di Geronimo

Aquesta setmana serà molt animal, oi?

25 Març 2013

Hola a tots, rosegolectors!

 

M'acabo d'assabentar que molts de vosaltres obrireu, d'aquí pocs dies, les portes de casa vostra a un animal molt particular: una mona!

 

Però el que em crida més l'atenció és que és una mona que... pon ous? I això sí que no m'ho esperava! Sé que hi ha molts animals que ponen ous, però no tenia ni idea que les mones ho poguessin fer!

 

És per això que, un cop més, recorro a vosaltres, rosegadors, perquè m'expliqueu exactament com va això.

 

 

Espero les vostres respostes!

 

 

Per cert, aquesta mona us la quedeu? Li heu de fer una gàbia a casa? O la teniu en llibertat?

Comentaris

 • Júlia

  Júlia

  Publicat el
  2013-03-27

  Quina gracia !!! ionalec , m'ha agradat molt aixo que feu de la mona . Ja se el que vols dir de polseres vermelles . Al meu colegi , tothom ho mira !!!

 • ionalec

  ionalec

  Publicat el
  2013-03-26

  Això que diu la Júlia és veritat.Però jo no faig cap mona a l'escola, si no que me l'ha fa la meva padrina. Cada any uns dies abans del dia de Pascua (el dia que es dona la mona) em pregunten quines sèries m'agraden, quins grups de música m'agraden... Aleshores em fan la mona d'alguna cosa relacionada. Aquest any li he dit "Polseres vermelles". És una sèrie que va d'uns nois/es que estan malats i viuen a un hospital. A mi m'agrada molt la sèrie, us la recomano!

  A mi també m'agrada molt la mona!!!!

 • Júlia

  Júlia

  Publicat el
  2013-03-26

  La mona és el menjar particular que es fa per la pascua . Pot ser de tot : xocolata , nata ... A sobre , solen haver-hi ous , plumes , pollets , figures de plàstic o de xocolata .... A la meva escola , fem grups i cada un te que fer una mona a casa d'un company . Al colegi la decorem i , desprès , ens la mengem . M'encanta la mona !!!

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia