Il Blog di Geronimo

Anar a la platja aquest cap de setmana va ser... una mala idea!

08 Octubre 2012

Hola rosegolectors!

Si ho recordeu bé, el divendres passat us vaig comentar que tenia pensat passar per la platja perquè semblava que, malgrat haver arribat la tardor, el sol estava traient el nas més del normal, i amb ell, la calor.

I jo que tenia com a pla anar amb en Benjamí i la Tea a prendre el sol, llegir tranquil·lament, i si feia una bona caloreta, fer una capbussada a la platja de Ratalona... va i surten els núvols de tot arreu!

Vaig poder convèncer en Benjamí i la Tea per anar-hi igualment. Simplement a dinar uns entrepans de formatge a la sorra... però tot va ser un desastre.

Teníem unes estovalles amb plats de plàstic i un munt de formatge i, de cop, es va alçar el vent i es van girar tots els plats de cap per avall! Tot el formatge ple de sorra! I a més, després de decidir que ja n'hi havia prou de platja, vaig arribar a la redacció de l'Eco del Rosegador i em vaig adonar que portava les butxaques plenes de sorra!

Total: que no només no vam poder dinar el dissabte a la platja, sinó que a més el diumenge me'l vaig passar escombrant la redacció perquè no parava de trobar sorra de platja.

Un desastre!

És ben bé que necessito vacances de males idees!

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World