Cròniques del Regne de la Fantasia

Catàleg

2. La porta encantada

Fosc i ple de perills és el camí del jove elf Audaç que el durà a l’antic Reialme dels Gnoms. Haurà d’afrontar amenaces terribles per alliberar aquell poble de la tirania de l’Exèrcit Fosc i aniquilar el poder de la Reina Negra. Només així podrà portar la pau al Regne de la Fantasia


Després d’alliberar el Reialme dels Elfs del Bosc del malvat poder de la Reina de les Bruixes, Ombrívol continua el seu viatge cap a altres reialmes encara sota el control del Poder Fosc.
Acompanyat pel poderós mag Estel•làrius i els seus inseparables amics Règulus, Spica i Robínia, l’elf arribarà al Reialme dels Gnoms. Aquí els nefands, follets pèrfids aliats de les bruixes, han sotmès el valent poble dels gnoms i s’han apoderat de les mines d’esperi, un valuós metall amb què es forgen les invencibles armadures dels cavallers sense cor. Els elfs aconseguiran entrar d’amagat a la ciutat de Bellaroca i, des d’allà, ajudaran els gnoms a vèncer els nefands i a trobar la pedra de l’antic Portal Oblidat.
La missió d’Ombrívol, però, encara no ha acabat. S’haurà d’enfrontar a molts altres perills, perquè ell és l’escollit, l’únic que pot desafiar la Reina Negra i tornar la pau al Regne de la Fantasia.

  • PREU: 16,95€
  • ISBN: 978-84-9932-419-7

T'ha agradat aquest llibre?
Geronimo et suggereix:

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia