Inschrijven

Geronimo's blog

De fantasiastische feniks uit Fantasia 9

Gepubliceerd 17 oktober 2014 by Geronimo Stilton
De fantasiastische feniks uit Fantasia 9
Weet jij wat een feniks is? Hij wordt ook wel een vuurvogel genoemd en dat komt omdat de oude Grieken geloofden dat de feniks steeds weer opnieuw uit zijn eigen as herboren kon worden. Hij maakte dan bovenin... Ga verder »

Geronimo veilig in het verkeer

Gepubliceerd 18 september 2014 by Geronimo Stilton
Geronimo veilig in het verkeer
Eigenlijk hou ik helemaal niet van autorijden, dat vind ik maar eng. En ook al heb ik op mijn 18e mijn rijbewijs gehaald, sindsdien heb ik bijna nooit meer achter het stuur gezeten … Maar ja, als... Ga verder »

Kijk uit, de heksen zijn weer op pad!

Gepubliceerd 02 september 2014 by Geronimo Stilton
Kijk uit, de heksen zijn weer op pad!
Bibber-de-bibber, wat een rattenangst krijg ik van verhalen over heksen en andere gevaarlijke wezens. Maar als mijn zus Thea vraagt of ik haar nieuwste boek wil lezen, dan kan ik toch geen nee zeggen?... Ga verder »

Surfen is gi-ga-vet!

Gepubliceerd 06 augustus 2014 by Nicky
Surfen is gi-ga-vet!
Ik weet dat je hier altijd de blogs van Thea's broer Geronimo leest, maar vandaag mocht ik (Nicky van de Thea Sisters) van hem een stukje schrijven omdat wij net terug zijn uit ... Hawaï! Cool, toch?... Ga verder »

Ik wil niet op vakantie!

Gepubliceerd 24 juli 2014 by Geronimo Stilton
Ik wil niet op vakantie!
Lieve knaagdiervrienden, Het is weer vakantietijd. Al de hele week zie je overal in Rokford knagers slepen met koffers en reistassen, onderweg naar het vliegveld of naar de trein. En ondertussen had ik... Ga verder »

De roof van het gouden boek

Gepubliceerd 21 juli 2014 by Geronimo Stilton
De roof van het gouden boek
Mega-ultra-super-gi-ga-geitenkaas! Mijn manuscript van het nieuwste Fantasia-boek, Fantasia 9, is gestolen!! Foetsie! Aaaaarghh! Het is toch niet te geloven dat het noodlot juist nu moet toeslaan! Net... Ga verder »

Wielrennen is écht mijn sport!

Gepubliceerd 17 juli 2014 by Geronimo Stilton
Wielrennen is écht mijn sport!
Beste knagers, Tijdens mijn avontuur in Londen, kortgeleden, kwam ik heel wat fietsende knagers tegen. Het viel mij op dat veel van hen wel erg snel waren voor ‘gewone’ knagers die naar hun... Ga verder »

Betoverend Londen

Gepubliceerd 01 juli 2014 by Geronimo Stilton
Betoverend Londen
Gi-ga-geitenkaas, ik kom net terug uit Londen en wat is dat toch een prachtige, betoverende stad! Toch ben ik maar wat blij dat ik weer op Muizeneiland ben, en ik zal je precies vertellen waarom …... Ga verder »

WK voetbal 2014

Gepubliceerd 13 juni 2014 by Geronimo Stilton
WK voetbal 2014
Dag muizenfans! Zijn jullie net zulke sportfanaten als ik? Huh, zul je misschien denken, onze Geronimo een sportfanaat? Dat is een gi-ga-grap. Tja, dat kun je wel zeggen. Ik ben wel een sportfanaat, maar... Ga verder »

Het is zover: schrijf je eigen boek!

Gepubliceerd 18 mei 2014 by Geronimo Stilton
Het is zover: schrijf je eigen boek!
Kriebelt je schrijversinstinct al en jeuken je poten, eh vingers om te beginnen met typen? Dan heb ik goed nieuws voor je: het is zover! Het wachten is voorbij en het harde werken kan beginnen …... Ga verder »
  • Oerknagers
© Atlantyca S.p.A. All rights reserved
BTW nr. 05426990965
Log in
Nog niet ingeschreven?
Inschrijven
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord opvragen