Il Blog di Geronimo

Què és el que més il·lusió us ha fet de tornar a l'escola?

23 Setembre 2020

Hola a tots, rosegadors!

 

Avui m'ha semblat ideal posar-me la mascareta i sortir al carrer a fer una mica de recerca per veure com viuen la tornada a l'escola els ratolinets de la ciutat de Ratalona.

He anat a la meva antiga escola a visitar les meves estimades professores i professors, i he parlat una estona amb la directora, que m'ha explicat que per alguns dels rosegadors més petits, aquests dies son complicats perquè a vegades no us acabeu d'acostumar a no estar amb els vostres pares tota l'estona, els trobeu a faltar... o simplement, us costa una mica concentrar-vos perquè esteu molt i molt emocionats perquè torneu a veure els vostres amics de nou!

 

M'he esperat a l'hora del pati, i amb l'ajuda de la directora, he preguntat a alguns dels rosegadors que sortien a fer l'entrepà del matí, com estaven passant els primers dies de la tornada a l'escola. 

Alguns em deien que els feia una mica de mandra tornar i que no els agradava tornar a tenir deures. N'hi havia d'altres però, que només feien que somriure i deien que estaven molt contents de tornar a l'escola.

 

Quan me'n tornava cap a la redacció de l'Eco del Rosegador anava pensant en l'article que he de fer sobre la tornada a l'escola i ho tenia claríssim: "abans de publicar res, ho has de consultar als rosegolectors del Ratblog!"

 

I doncs: com està anant la tornada a l'escola?

Espero les vostres respostes, rosegadors!

Comentaris

 • Franci2011

  Franci2011

  Publicat el
  2021-01-07

  Hola Geronimo!

 • club il mondo in un libro-2

  club il mondo in un libro-2

  Publicat el
  2020-10-28

  hola a mi el regreso a clases va genial! ¡5 estrellas!

 • RatBernat

  RatBernat

  Publicat el
  2020-10-12

   Hola, a mi també m'ha agradat molt veure els meus amics.
  Però la mascareta es un rotllo!

 • Maraguz

  Maraguz

  Publicat el
  2020-09-30

  Hola, a mi lo que m'ha fet més ilusió, es tornar a veure als meus companys, pero, lo que no m'agrada es portar la mascareta tota l'estona.
  Adeu

 • Harley12

  Harley12

  Publicat el
  2020-09-27

  This website is amazing!

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia