De Wereld van Geronimo Stilton
Over ons
Inschrijven
Geronimo Stilton - Eco del roditore
 
 
 
12 januari 2015

De papieren krant wordt digitaal!


De papieren krant die Geronimo Stilton samen met de redactie van De Wakkere Muis voor jullie maakten, wordt … digitaal! Dat betekent dat we hem gi-ga-snel kunnen toesturen naar al onze muizenfans. En niet alleen dat: je kunt de krant nu ook oneindig lang bewaren én teruglezen zonder dat je moeder of vader hem bij het oud papier gooit.
Verder blijft de krant zoals je gewend bent: hij komt drie keer per jaar uit (januari, mei, september) en staat megavol met nieuwtjes over Muizeneiland, kakelverse boeken, moppen, de kaaskalender, spelletjes én natuurlijk de muizinnige prijsvraag waar je gi-ga-gave prijzen mee kunt winnen.

Wil je er zeker van zijn dat je het tweede krantje van 2015 in je bezit krijgt? Stuur ons dan een e-mail met daarin je naam en e-mailadres. Dan mailen we je de krant toe zodra hij klaar is. Wil je toch liever de papieren krant? Dat kan ook! Ga naar de boekhandel en vraag daar om een exemplaar. Je kunt ook nog steeds de krant bij ons aanvragen om uit te delen tijdens je spreekbeurt. Klik hier voor meer informatie over het aanvragen.

Dat wordt dus weer lekker lezen in 2015!

Door Geronimo Stilton
  • kwartetvellen
© Atlantyca S.p.A. All rights reserved
BTW nr. 05426990965
Log in
Nog niet ingeschreven?
Inschrijven
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord opvragen