De Wereld van Geronimo Stilton
Il Blog di Geronimo

Brrr... het spookt hier!

18 augustus 2014

 

Ben jij zo'n type die helemaal uit z'n dak gaat in pretparken? Die altijd op zoek is naar spanning en sensatie? Die op de kermis alleen maar in het spookhuis wil? Nou, ik niet. Maar dat had je waarschijnlijk al wel geraden. Ik blijf er liever zo ver mogelijk vandaan. Ben jij nog nooit in een spookhuis geweest maar zou je het wel graag willen? Ik leg je in het kort uit hoe het er daar aan toe gaat (ik heb het ook maar van anderen gehoord, hoor, geen haar op mijn vacht die vrijwillig zo'n huis ingaat!).

Een spookhuis vind je op kermissen en in attractieparken. In deze attractie is het vaak heel donker, klinkt er lugubere muziek en word je achtervolgd door spoken, zombies en andere angstaanjagende types, brrrr! Soms loop je zelf door het spookhuis en zijn er allerlei dingen die je ontzettend laten schrikken, zoals haren die in je gezicht kriebelen, grafkisten die open en dicht gaan of ratten die voor je voeten lopen. Andere keren ga je in een karretje door het huis. Lichten, enge geluiden, rookmachines en soms zelfs echte mensen jagen je de stuipen op het lijf en zorgen voor een enge sfeer. Het is maar wat je leuk vindt ...

De Thea Sisters hebben deze zomer ook een spookhuis bezocht, maar dan niet op de kermis ... Compleet met geheime gangen, blauw water dat uit de kranen kwam en mysterieuze stemmen die door de gangen galmden. Piep! Waarom ze daar waren kun je lezen in Thea's nieuwste boek Het spookhuis!

STEMMEN

4.3 (6 stemmen)

Jouw reactie

Opmerkingen

  • kiara rentrop

    kiara rentrop

    Gepubliceerd
    2014-11-13

    ik hou zelf van spanning. griezelig een beetje. maar hij lijkt me wel leuk.

    kiara

  • Colette Muiskowiets

    Colette Muiskowiets

    Gepubliceerd
    2014-08-27

    Ik vind spookhuizen maar eng! Brrr!!! Al die monsters die opeens tevoorschijn schieten!!

  • Duifje

    Duifje

    Gepubliceerd
    2014-08-20

    Ik wil het boek wel!

  • Mandy Stilton

    Mandy Stilton

    Gepubliceerd
    2014-08-18

    gaaf! ik heb het een stukje gelezen,
    dat mag ik niet missen!
    en spookhuizen en achtbanen?
    dat boek moet ik hebben.. ik het al uit?

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Versturen