De Wereld van Geronimo Stilton
Inschrijven

Geronimo's blog

Alle gekheid op een stokje

Gepubliceerd 20 februari 2015
Alle gekheid op een stokje
“Nu breekt mijn klomp! Alle gekheid op een stokje, Klem, je moet gewoon even door de zure appel heen bijten. Dan is het eind goed, al goed.” Huh? Weet jij wat deze vreemde zinnen betekenen?... Ga verder »

Oerknager-fans opgelet!

Gepubliceerd 06 februari 2015 by Geronimo Stilton
Oerknager-fans opgelet!
Weet jij wat een Galoposaurus is? Of wat je met ulken en wulken kunt doen? Lust je oerpap en slurfeel? En kun je een beetje overweg met een hamer en een beitel? Als jij op al deze vragen ‘ja’... Ga verder »

Gratis stripboek lezen!

Gepubliceerd 07 januari 2015
Gratis stripboek lezen!
Beste knagers, Het allerliefste zit ik ’s avonds bij de open haard met een mooi boek. Want van lezen raak ik pas echt ontspannen. Zo kan ik in alle rust bijkomen van mijn drukke werk en de muizenissige... Ga verder »

Magisch gezellige kerstavatars!

Gepubliceerd 12 december 2014
Magisch gezellige kerstavatars!
Beste muizenvrienden, Bibberend kwam ik vanmorgen de uitgeverij binnen. Muts, wanten, sjaal, een warme jas … Het hielp allemaal niet, ik was tot op mijn muizenbotten verkleumd! Gelukkig had mijn... Ga verder »

Banketstaven, pepernoten en chocoladeletters

Gepubliceerd 02 december 2014 by Geronimo Stilton
Banketstaven, pepernoten en chocoladeletters
Beste knagers, Het is alweer december en dat betekent dat de gezelligste tijd van het jaar is aangebroken! Sinterklaas is inmiddels weer uit Spanje gekomen, overal op straat lopen pieten rond en de winkels... Ga verder »

De fantasiastische feniks uit Fantasia 9

Gepubliceerd 17 oktober 2014 by Geronimo Stilton
De fantasiastische feniks uit Fantasia 9
Weet jij wat een feniks is? Hij wordt ook wel een vuurvogel genoemd en dat komt omdat de oude Grieken geloofden dat de feniks steeds weer opnieuw uit zijn eigen as herboren kon worden. Hij maakte dan bovenin... Ga verder »

Feesten als een prins of prinses

Gepubliceerd 06 oktober 2014 by Thea Stilton
Feesten als een prins of prinses
Het verhaal van de Thea Sisters over hun avontuur met een heuse prins deed me denken aan toen ik zelf klein was. Zoals zoveel knagerinnetjes droomde ik er ook van om een sprookjesprinses te worden. Compleet... Ga verder »

Verdwaalde vosjes en pratende papegaaien

Gepubliceerd 04 oktober 2014 by Geronimo Stilton
Verdwaalde vosjes en pratende papegaaien
Heb jij een huisdier? En wat voor een dier heb je dan? Een hond of een kat (brrrrr!) of misschien zelfs wel een hamster? Of mag je van je ouders geen huisdier? Geen zorgen, dan neem je er later toch eentje... Ga verder »

60 hoeraatjes!

Gepubliceerd 01 oktober 2014 by Geronimo Stilton
60 hoeraatjes!
Mijn allerliefste knagertjes, wat ben ik blij vandaag! Ik werd zo vrolijk wakker! Ik hoorde vogeltjes fluiten, een straaltje zon scheen mijn kamer in, buiten rook het lekker fris en ik wist: vandaag is... Ga verder »

Geronimo veilig in het verkeer

Gepubliceerd 18 september 2014 by Geronimo Stilton
Geronimo veilig in het verkeer
Eigenlijk hou ik helemaal niet van autorijden, dat vind ik maar eng. En ook al heb ik op mijn 18e mijn rijbewijs gehaald, sindsdien heb ik bijna nooit meer achter het stuur gezeten … Maar ja, als... Ga verder »
  • Heksen van Fantasia
© Atlantyca S.p.A. All rights reserved
BTW nr. 05426990965
Log in
Nog niet ingeschreven?
Inschrijven
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord opvragen