De Wereld van Geronimo Stilton
Inschrijven

Geronimo's blog

Op zoek naar de dolgedraaide mummie!

Gepubliceerd 24 november 2015 by Benjamin
Op zoek naar de dolgedraaide mummie!
In Rokford kun je echte mummies bekijken in het Egyptisch museum, waar ik al een paar keer met oom Geronimo ben geweest. De mummies zien er best eng uit maar je hoeft er totaal niet bang voor te zijn,... Ga verder »

Blauwe pukkelplaag

Gepubliceerd 11 september 2015
Blauwe pukkelplaag
Alle kaasstengels nog aan toe! Vandaag leek zo’n mooie dag te worden. Ik moest naar Benjamins school om een nieuw laboratorium te openen. Er zouden belangrijke knagers en mooie muizinnen aanwezig... Ga verder »

Alle walvissen nog aan toe!

Gepubliceerd 09 juli 2015
Alle walvissen nog aan toe!
Zoals je weet is mijn kleinzoon Geronimo nogal een luie knager. Hij mag dan mooie boeken schrijven, maar daar heeft hij wel regelmatig mijn hulp bij nodig! Vooral als hij \'geen inspiratie heeft\' (dat... Ga verder »

Een klein stapje voor een mens, maar een gi-ga-sprong voor een knager!

Gepubliceerd 24 juni 2015
Een klein stapje voor een mens, maar een gi-ga-sprong voor een knager!
Een paar weken geleden hadden we op school een superinteressante geschiedenisles. Het ging over Neil Armstrong, de allereerste astronaut in de geschiedenis die op maan heeft gelopen! Dat was op 20 juli... Ga verder »

Muizenfans met supervaders opgelet!

Gepubliceerd 08 juni 2015
Muizenfans met supervaders opgelet!
Is jouw vader ook de allerbeste, grappigste, liefste en sterkste vader van de wereld? Dan kun jij zeker niet wachten tot zondag. Zondag? Ja, dan is het … Vaderdag! Je hebt vast de hele dag al uitgestippeld:... Ga verder »

De muizenissige Geronimo Club!

Gepubliceerd 02 april 2015
De muizenissige Geronimo Club!
Je hebt er lang op moeten wachten, maar nu is het zover: er komt een Geronimo Club! En iedereen die dat wil kan lid worden van deze muizenissige club. Als lid ontvang je heel veel Geronimo Stilton extra’s... Ga verder »

Paasrecepten

Gepubliceerd 01 april 2015
Paasrecepten
Het is bijna Pasen! En dan ben je niet alleen vrij van school, maar mag je ook paaseieren zoeken. En natuurlijk opeten! Ik vind paaseieren muizenissig lekker. Wist je dat je ook zelf een paasei kunt maken?... Ga verder »

Heksen van Fantasia weer op oorlogspad

Gepubliceerd 20 maart 2015 by Thea Stilton
Heksen van Fantasia weer op oorlogspad
Lieve lezer, weet je nog waar we waren gebleven? Inderdaad, diep onder de grond in het Rijk van het Verzonken Land, na de uitbarsting van Tempestia, de Heks van Weer en Wind. En nu … nu staat ons... Ga verder »

Alle gekheid op een stokje

Gepubliceerd 20 februari 2015
Alle gekheid op een stokje
“Nu breekt mijn klomp! Alle gekheid op een stokje, Klem, je moet gewoon even door de zure appel heen bijten. Dan is het eind goed, al goed.” Huh? Weet jij wat deze vreemde zinnen betekenen?... Ga verder »

Oerknager-fans opgelet!

Gepubliceerd 06 februari 2015 by Geronimo Stilton
Oerknager-fans opgelet!
Weet jij wat een Galoposaurus is? Of wat je met ulken en wulken kunt doen? Lust je oerpap en slurfeel? En kun je een beetje overweg met een hamer en een beitel? Als jij op al deze vragen ‘ja’... Ga verder »
  • Heksen van Fantasia
© Atlantyca S.p.A. All rights reserved
BTW nr. 05426990965
Log in
Nog niet ingeschreven?
Inschrijven
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord opvragen