Τελευταία νέα

ECO del Roditore
18 July 2013

6 + 1 = 7 νέα βιβλία του Τζερόνιμο στα βιβλιοπωλεία. Σκουίτ!

6 νέες ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ του Τζερόνιμο Στίλτον κυκλοφορούν πλέον στα βιβλιοπωλεία. 6 ολόφρεσκες περιπέτειες, πιο νόστιμες κι απ' την πιο νόστιμη γραβιέρα, πιο αρωματικές κι απ' την πιο αρωματική παρμεζάνα, πιο ξεκαρδιστικές κι απ' τις πιο ξεκαρδιστικές ιστορίες που έχετε διαβάσει ποτέ.

Στο ποντικομυστήριο "Η περίεργη υπόθεση του τιραμισού" θα διαβάσετε πώς ο Τζερόνιμο, παρέα με τον φίλο του Ηρακλή Ποντιρό, αναζήτησαν τον πασίγνωστο πίνακα "Ο Θρίαμβος του Τιραμισού" που είχε κάνει φτερά από την Πινακοθήκη, όπως και η καλύτερη συντηρήτρια έργων τέχνης της Ποντικονήσου. Δεν φαντάζεστε σε τι απίστευτο μυστήριο μπλέχτηκαν!

Στην ποντικοπεριπέτεια "SOS! Ένας ποντικός στο διάστημα!" θα μάθετε πώς ο Τζερόνιμο βρέθηκε σε μια μυστική αποστολή στα σύνορα του κόσμου... Για την ακρίβεια, στο αχανές διάστημα, στην πιο ξεκαρδιστική και περιπετειώδη διαστημική περιπέτεια που μπορείτε (ή δεν μπορείτε) να φανταστείτε!

Στην "Επίθεση στο χρυσό άγαλμα" θα δείτε πώς ο Τζερόνιμο και η παρέα του οργάνωσαν την αντεπίθεσή τους όταν έμαθαν πως ο αυτοκράτορας των Γάτων Πειρατών σχεδιάζει να κλέψει το ολόχρυσο Άγαλμα της Ελευθερίας της Ποντικούπολης και θα νιώσετε τρομερές ποντικοανατριχίλες να διαπερνούν τη ραχοκοκαλιά σας.

Στο βιβλίο "Το νησί του θησαυρού-φάντασμα" θα διαβάσετε για τις απίστευτες απαίσιες διακοπές στα Νησιά των Πειρατών. Τι έκανε ο Τζερόνιμο όταν ναυάγησε σε ένα ερημονήσι όπου τα βράδια ακούγονται παράξενοι θόρυβοι;

Στο "Η διάσωση της λευκής φάλαινας" ο Τζερόνιμο ξεκινάει για ένα ρομαντικό ταξίδι παρέα με την Πάτι Σπρινγκ. Όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου όπως τα περίμενε...

Και στην περιπέτεια "Η περίεργη υπόθεση του Γκραντ Οτέλ" ο Τζερόνιμο και ο Ηρακλής Ποντιρό έχουν να αντιμετωπίσουν ένα φάντασμα και έναν μυστηριώδη, ύποπτο τύπο με τα αρχικά Β.Β., σε μια πραγματικά πολύ περίεργη υπόθεση.

Μην ξεχνάτε! Στην ενότητα ΔΙΑΒΑΣΕ μπορείτε να πάρετε μια... γεύση από όλες τις ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ του Τζερόνιμο, διαβάζοντας τις πρώτες τους σελίδες.

Και κάτω από την παρουσίαση του κάθε βιβλίου, μπορείτε να γράψετε τα δικά σας σχόλια. Μη διστάσετε! Ο Τζερόνιμο τα περιμένει με αγωνία!

Τέλος, με το "Ταξίδι στο Βασίλειο της Φαντασίας" ξεκινάει μια νέα, συναρπαστική σειρά με περιπέτειες του Τζερόνιμο, όπου θα συναντήσετε περίεργα και μυστηριώδη πλάσματα: μάγισσες, γοργόνες, δράκους, ξωτικά, νάνους, γίγαντες, νεράιδες αλλά και μονόκερους, τρολ και λυκάνθρωπους.

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Είσοδος