Inschrijven

Geronimo's blog

Het is zover: schrijf je eigen boek!

Gepubliceerd 18 mei 2014 by Geronimo Stilton
Het is zover: schrijf je eigen boek!
Kriebelt je schrijversinstinct al en jeuken je poten, eh vingers om te beginnen met typen? Dan heb ik goed nieuws voor je: het is zover! Het wachten is voorbij en het harde werken kan beginnen …... Ga verder »

Woeste piraten op jacht

Gepubliceerd 15 mei 2014 by Geronimo Stilton
Woeste piraten op jacht
Ahoi, knagerinnen-maatjes! Geronimo heeft mij, zijn zus Thea, gevraagd om een stukje in zijn plaats te schrijven. Mijn angstmuis van een broer kon zich er niet meer toe zetten om nog één... Ga verder »

Spelletjes bij "Schrijf je eigen boek!"

Gepubliceerd 13 mei 2014 by Geronimo Stilton
Spelletjes bij "Schrijf je eigen boek!"
Beste schrijfknagertjes, Nog heel even en dan kunnen jullie echt aan de slag. Heus waar! Aanstaande vrijdag (16 mei) kun je op deze website je eigen boek schrijven en online laten lezen. Onze redactiemuizen... Ga verder »

12 Tips bij "Schrijf je eigen boek"

Gepubliceerd 09 mei 2014 by Geronimo Stilton
12 Tips bij "Schrijf je eigen boek"
Beste toekomstige schrijversmuizen, De spanning is op de redactie van De Wakkere Muis inmiddels tot grote hoogtes opgelopen … In mijn blog kun je lezen waarom. Van het manuscript van de Fenomenale... Ga verder »

Lievelingsseizoen: lente!

Gepubliceerd 28 april 2014 by Geronimo Stilton
Lievelingsseizoen: lente!
Zoals je weet ben ik een bescheiden man, eh muis. Ik hou niet van extremen en uitspattingen. Gewoon alles rustig en beheerst en niet al te gek. Qua seizoenen past de lente dan ook het beste bij mij. Rustig... Ga verder »

Ga ik wel of ga ik niet?

Gepubliceerd 22 april 2014 by Geronimo Stilton
Ga ik wel of ga ik niet?
Wat is het toch altijd dubbel, die reizen door de tijd! Aan de ene kant ben ik natuurlijk een intellectuele muis en wil ik niets liever dan nieuwe dingen leren. Vooral over de geschiedenis en de muizenissig... Ga verder »

Maak je eigen paasei!

Gepubliceerd 16 april 2014 by Geronimo Stilton
Maak je eigen paasei!
Mmm lekker … het is bijna Pasen! Ik ben gek op paasbrood en paaseieren (van chocola, natuurlijk). Elk jaar organiseer ik voor mijn lieve familie een muizinnig paasfeest. Al dagen vantevoren ben... Ga verder »

April doet wat hij wil!

Gepubliceerd 14 april 2014 by Geronimo Stilton
April doet wat hij wil!
Muizenissig vrolijk vertrok ik vanochtend naar kantoor. De zon scheen heerlijk op mijn snuit en de vogeltjes floten blij. Eindelijk lente, geen paraplu, warme jas of sjaal meer nodig! Maar ik was nog geen... Ga verder »

Machtige moai op Paaseiland

Gepubliceerd 10 april 2014 by Geronimo Stilton
Machtige moai op Paaseiland
Vakantie! Waarschijnlijk denk jij meteen: jippie! Ik niet. Ik vind het heerlijk om lekker in mijn favoriete stoel een boek te lezen of te luisteren naar muziek. En ik vind het ook super gezellig als Benjamin,... Ga verder »

Lachen is gezond!

Gepubliceerd 01 april 2014 by Geronimo Stilton
Lachen is gezond!
Ben jij goed in moppen vertellen? Gi-ga-geitenkaas, ik niet! Ik onthoud ze niet of ik vertel ze helemaal verkeerd waardoor ze niet meer grappig zijn. Mijn neef Klem daarentegen, is er echt een ster in.... Ga verder »
  • kwartetvellen
© Atlantyca S.p.A. All rights reserved
BTW nr. 05426990965
Log in
Nog niet ingeschreven?
Inschrijven
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord opvragen