Beta
Inschrijven

Geronimo's blog

Het lot van de ridders

Gepubliceerd 21 februari 2014 by Geronimo Stilton
Het lot van de ridders
Vanochtend was ik al vroeg op mijn kantoor. Onrustig liep ik heen en weer, stilzitten ging echt niet. Waarom niet? Vandaag zou mijn nieuwste boek geleverd worden. Je zou denken dat dit na zoveel boeken... Ga verder »

Het leven lijkt een rodeo

Gepubliceerd 14 februari 2014 by Geronimo Stilton
Het leven lijkt een rodeo
Gi-ga-geitenkaas! Het is alweer Valentijnsdag! Ik word daar toch altijd zo vrolijk van! Ook dit jaar vier ik het weer met mijn hele familie en al mijn vrienden! Ik heb meer dan honderd uitnodigingen verstuurd,... Ga verder »

Een andere Russische missie … de Olympische Winterspelen!

Gepubliceerd 10 februari 2014
Een andere Russische missie … de Olympische Winterspelen!
Terwijl Speurneus Teus en ik nog maar net een geheime missie in de hoofdstad van Rusland, Moskou, begonnen zijn, is er ergens anders in dit megagrote land ook een grote missie gaande … Honderden... Ga verder »

Mijn Valentijn: de leukste gedichten

Gepubliceerd 07 februari 2014 by Geronimo Stilton
Mijn Valentijn: de leukste gedichten
Gi-ga-geitenkaas, wat heb ik veel leuke, mooie en grappige gedichten binnengekregen van jullie. Soms hoef je niet zoveel woorden te gebruiken om duidelijk te maken wat je wilt zeggen. En een andere keer... Ga verder »

Op missie in Moskou

Gepubliceerd 04 februari 2014 by Geronimo Stilton
Op missie in Moskou
Het was een ijzige ochtend, de ochtend waarop alles begon. Alles wat? Nou ja, alles! Gewoon … alles! Maar laat ik bij het begin beginnen. Weet je waarom ik zo dik ingepakt was? Ik zal het je uitleggen... Ga verder »

Doe mee aan de Geronimo Stilton gedichtenwedstrijd!

Gepubliceerd 30 januari 2014 by Geronimo Stilton
Vandaag start de jaarlijkse Poëzieweek met de Gedichtendag én binnenkort is het weer Valentijnsdag. Daarom organiseer ik een heuse gedichtenwedstrijd met als thema … de liefde! Heb jij... Ga verder »

Heks bereidt zich voor op oorverdovende aanval!

Gepubliceerd 24 januari 2014
Een van de grauwe heksen heeft een plan bedacht om een aanval op Fantasia te plegen! Dit is het laatste nieuws dat wij hoorden uit dit rijk. De heks Volumia wil een oorverdovende klankenstorm ontketenen!... Ga verder »

Gi-ga-gelukkig Nieuwjaar!

Gepubliceerd 03 januari 2014
Gi-ga-gelukkig Nieuwjaar!
Hoera, 2014 is begonnen! Een jaar waarin hopelijk weer muizenissig veel mooie boeken gelezen worden. Op Muizeneiland was Oud & Nieuw een groot feest. We hebben gesmuld van de overheerlijke camambertbollen... Ga verder »

Koken met Klem

Gepubliceerd 24 december 2013
Jippie, het is kerstvakantie! Lekker even niet naar school en heel veel leuke dingen doen! Zoals een lekker maaltijd maken voor je vrienden of familie. Ga de keuken in en kook rattenrap dit heerlijke recept... Ga verder »

Nieuw: kerstavatars!

Gepubliceerd 09 december 2013
Brrr, op Muizeneiland valt de eerste sneeuw al uit de lucht! Dat betekent dat het nu echt winter wordt … Maar ook dat het bijna kerst is! Nog even wachten en dan heb je lekker twee weken vakantie.... Ga verder »
  • Oerknagers
© Atlantyca S.p.A. All rights reserved
BTW nr. 05426990965
Log in
Nog niet ingeschreven?
Inschrijven
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord opvragen