Il Blog di Geronimo

Tinc un megaratcull de premsa pendent de publicar (part 1)

06 Maig 2015

Hola a tots, rosegadors!!

 

Després de Sant Jordi i de l'esmorzar extraràtic amb tots vosaltres tenia pendent compartir un megaratcull de premsa amb tots vosaltres, rosegoredactors!!

 

Així doncs, què us sembla si comencem a descobrir els vostres articles? Som-hi? Som-hi!!

 

Autor:
Rat Palmer

Text:
Bona tarda Geronimo,

he vist la vuitena maravella del món, per cert no siguis tant vergonyos,
Un peto molt fort

Rat Palmer ( Marc Palmer )


Autor:
Hikari Kagamine

Text:
UN DIA D'ACUDITS.

Avui ciutats d'arreu del món en estat convocades a participar al dia d'acudits.

Avui dia 30 de gener ha sigut un dia per dir o inventar-se acudits. Totes les tendes aportaven idees i amb elles han creat a cada ciutat: "Ciutat, oh ciutat, aquí ha passat i passarà el dia de les rialles i els acudits, cadascú amb el seu idioma.

A Ratalona, a més a més han publicat un llibre d'acudits hi ha agut assemblea i paella popular.

Esta els presidents s'han divertit escribint notetes amb acudits.


Autor:
Rat Lluïsa

Text:
Hola rosegadors hos volia contar que fara un mes que m'en vaig anar de vacacions a Italia, on vivia mon pare i sabeu que? Es un puesto genial pels ratolins: alli els gats es mengen les sargantanes i no els ratolins.

(Almenos el de la meva iaia !!!!)

:-) Rat Lluïsa



Autor:
alba monsonis

Text:
es la 1:00 de la matinada i estic a l`avingudadel Rat Net m´han contat els veins que hi ha un lladre de formages, els veins no es paren de queixar . M´han arribat noves notisies hi diuen que ja han atrapat al lladre de formages es diu Ravioli Allioli que es de Italia del conte halloween quina por. no sabem perque u a fet li a nem a preguntar
-el meu nom es alba ens pots dir perque as fet tal cosa?
-vueno com sabeu soc el cuiner mes famos, pues un dia vai veure la caixa de formages i se stava quedant vuida perque sol tenia 4.000.000 formages aigi que vaig pensar de robar formages a i una cosa tot aixo aves funsionat si no fos per vosltres, algundia u pagareu ja u veureu ja ja ja
quin ratuli tan voig, i que tenia 4.000.000 formages que varvarita ,em sap greu dir aixo pero aqui acaba les noticies de ultima hora.



Autor:
Ratics Malu

Text:
Acudits!

- En que es sembla una bicicleta amb una pinta??
Rta:
En que amb les dues no es pot fer Nutella....jajaja

- Que fa una vaca cuan veu llet???
Rta :
Res!, per que no veu llet, la fa....jajaja!



Autor:
llunatataygarcia

Text:
Avui ma dit una amiga que la seva casa esta encantada



Autor:
alma saipe

Text:
un dia una nena li va dir a la seva mare, mama vullun llibre de la tea stilton que em podries comprar un suosplau i perque no tel copres tu filla perque soc petit i les nenes petites o tenen tot gratis fins i tot pantinarte va dir la mare si ho crec que si vaig a preguntarlis a les tea sister adeu adeu iiiiii fiiiiiiii tan tan taaaaaaaan



Autor:
Eric

Text:
Hola em dic torras, eric , torras
Geronimo se juga a las consolas 
Tinc 2 germans se son en marcal i auger 
Adeu geronimo



Autor:
Motzzarella

Text:
Hola Geronimo, mencanten els teus llibres fins i tot fai la colecció dels viatges al regne de la fantasia i dels llibres d'humor i aventura.
JO I SEGURAMENT MOLTS ALTRES NENS I NENES ESPEREM QUE ESCRIGUIS UN ALTRE VIATGE AL REGNE DE LA FANTASIA!



Autor:
Nerea Soler

Text:
El millor periodista.

Avui dia 23 d'abril, a Ratalonia, ha nascut un periodista que ha superat els índex d'audiencia de la Sally Ratmousen.

Avui en Geronimo ha enviat un e-mail a tots els ciutadans dient que es publicara la seva nova saga: "Viatges pel món " el dia 9 de desembre de 2014. De moment ja en teniu prou amb els de la fantasia i diuen que escriure 2 llibres més, tots junts faren els nombres 9 i 10 de la saga.

Adeú


Autor:
top_elena

Text:
MATYYYYY E' DA TANTO CHE NON CI SENTIAMOOO!! COME STAI?? APPENA PUOI RISPONDIMI!! A PRESTO,TUA ELE ♥


Autor:
ALEXANDRA

Text:
DENISA, MAMA I PAPA AVUI HE ANAT A PISCINA.


Autor:
la setena sister

Text:
Secció de contes:

Hi havia una vegada una nena que es deia caputxeta vermella. Un dia la seva mare li va dir que portes una cistelleta amb mel,llet,galetes,pomes i yogurs a ca l'avia per que estava molt malaltona. Parimparamparumtuvituvitum, anava cantant la caputxeta mentre feia el cami del poble. De sobte va veure un conillet y s'hi va apropar i allavorens va sortir un llop ven gros i també afamat. Hola nena bonica,on vas amb aquesta cistelleta i que hi poirtes? li va preguntar el llop. Porto mel,llet,galetes,pomes i yogurs i vaig a ca l'avia per que la mare ma dit que esta malalta li respon la caputxeta. Home jo conec un cami pel bosc que es molt curtet i que hi arribaras molt rapid a ca l'avia li va mentir el llop. La caputxeta es va anar cap al cami que li havia asenyalat el llop mentres el llop corria pel cami curtet de veritat. En arribar a ca l'avia el llop es va cruspir la pobra dona y es va disfressar d'avia, desperes , vas esperar a la caputxeta vermella mentres pensava quin bufet es donaria amb la cistelleta i la caputxeta. toc,toc,toc, va sonar a la porta.Obre neta que esta obert va dir el llop disfressant la veu. Hola avia mira que et porto, mel,llet,galetes,pomes i yogurs li va dir contenta d'ajudar a la seva avia la capuxeta. Oi,oi,oi quina neta tan bonica que tinc! va dir el llop impacient i amb gana. Ui, ara que o dic, avia quines orelles mes grans tens!.Son per escoltarte millor li respon el llop. Avia quins ulls mes grans que tens1Son per veuret millor li torna a respondre el llop ja una mica cansat d'esperar. Avia quina boca mes gran que tens!Es per menjarte milllor!!!!!!!li crida el llop i la capuxeta comença a correr fins que el llop l'enganxa se la cruspeix, agafa la cistellla es menja la mel, la llet, les galetes,les pomes y els yogurs i en acabat ho neteja tot per semblar que no a pasat re i s'en va corrent,corrent cap a un altre poble molt llunya



Autor:
joan blasi

Text:
Geronimo Stilton treu un altre llibre d'aventures i el llibre es diu
'EL GRAN LLIBRE DEL REGNE DE LA FANTASIA'
El preu del llibre esta dividit entre 3 parts a continuacio fican els preus:
de 8 a 10 9'56
de 10 a 12 12'00
de 12 a15 20'67
ho poden comprar per la botiga de Geronimo Stiltion o a llibreries bibliotecas a la casa del libro .En resum a tots els llocs que venen llibres ho podeu trobar.


Autor:
Nerea Soler

Text:
El millor periodista.

Avui dia 25 d'abril, a Ratalona ha nascut un nou periodista que ha superat els índex d'auiencia de la Sally Ratmousen.

Avui ha enviat un e-mail dient que escriure una nova saga de llibres: "Viatges pel món" també han dit que els publicaran el dia 9 de desembre de 2016.

Ja en tenim prou amb els de la fantasia, que són uns llibres divertits i et fan somiar, diuen que s'escriuran el 9 i el 10 de la mateixa saga que les de la fantasia.


 


Autor:
zaira crespo ramirez

Text:
Algú ha robat una preciosa nina a un ric col·leccionista japonès.Unmisterimolt complicat que les meves amigues hauram de resoldre:entre peripècies inesperades,reyrobaran la nina i capturaran els culpables.Una vegada més,les cinc amigues demostraran que són ben espavilades!




N'hi haurà més! Us ho asseguro!!

Comentaris

  • Sony Fontal

    Sony Fontal

    Publicat el
    2015-05-16

    Ciao io sono una topolina italiana.. Io mi chiamo Sonia e ho 12 anni.. Baci, Sony

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia