Il Blog di Geronimo

Esmorzar extraràtic a la Casa del Libre de Barcelona!!

29 Abril 2015

Hola a tots, rosegadors!!

 

Com ha anat el dia de Sant Jordi? Jo us ho he de confessar: va ser un dia d'aquells per llepar-se'n els bigotis!!

Va ser una oportunitat única de poder trobar-me amb tots els rosegolectors de les meves aventures i Tea i jo no vam parar de signar i signar llibres en aquesta diada tan bonica. Em van regalar una rosa i tot!! Quina emoció!!

 

Però el més divertit encara estava pendent d'arribar!! A la Casa del Llibre vam fer una trobada extraràtica amb els guanyadors del concurs d'acudits.

 

Primer els rosegolectors més atrevits -i també més divertits- van llegir uns quants acudits amb mi, després els vaig entregar un diploma -ep! No tots els rosegadors es mereixen un diploma!! Eren els més divertits!!- i finalment ens vam fer unes fotos i vaig estar signant un munt de llibres.

 

Va ser una trobada extraràtica!! La veritat, ja estic desitjant una altra trobada amb tots vosaltres!!!

 

Vosaltres sabeu com fer perquè torni a ser Sant Jordi?

Comentaris

  • Olivia Rose

    Olivia Rose

    Publicat el
    2015-05-03

    Fantastic Geronimo.Bé,m'alegre de que t'ho passares ratonicament.Per cert,jo soc valenciana i com en el català hi ha paraules una mica Diferents pot ser no entengau alguna coseta que us escric,però tot I aixi pense que entendreu Bé tot,encara que us coste.Uf,parle millor el català del que em pensava (em pareix).I ara,per que no comenta ningu aci? I jo que em pensava que en el blog castellà erem els que menys comentavem.Haveu vist el blog italià? Tenim que aconseguir pujar una mica.Aquest blog porta aci uns quants dies I encara ninguna ha comentat.Vinga,animeu-vos! Farem una cosa: intentem que abans de que ixca el proxim blog Aquest tinga al menys 5 comentaris.A Geronimo li costa una mica escriure tots els articles I ara,tenim al menys que comentar,encara que siga parlant entre nosaltres.A mi,a mes,m'agradaría tindre amics catalans.Pot ser d'aquesta manera millore amb el català.De soles pensar-ho se'm fiquen els bigotis de punta.Bona nit rossegadors! I a tu també Geronimo. Un Abraç ... Dolcissim!,la Vostra Amiga Liv // Si no som amics,una solicitud d'amistad em podeu enviar // ♥

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia