Il Blog di Geronimo

No hi ha res més savi que la saviesa popular!! Feliç Carnaval!!

28 Febrer 2014

Hola a tots, rosegadors!!

 

L'altre dia us feia una consulta perquè tenia molt i molt clar que arribava el Carnaval i el Rei Carnestoltes... però no sabia ben bé quan! I em vaig dir: per tots els formatges! L'únic que has de fer és preguntar-ho als teus rosegolectors i segur que ells t'ho solucionen!

 

Avui, però, investigant per fer un article a l'Eco del Rosegador sobre el Carnaval i el Rei Carnestoltes m'he trobat que no hi ha millor manera de calcular quan és el Carnaval que seguint els bons consells de la Saviesa Popular!!

I si no em creieu, mireu aquesta dita i digueu-me què us sembla: De Nadal a Carnaval, set setmanes per igual.

 

Què vol dir això? Que és qüestió d'agafar el calendari, mirar quan és Nadal... i solucionat!!

 

Una pregunta molt important!!! De què us disfresseu vosaltres? Jo ja ho tinc clar!!

I l'altra pregunta: us disfressareu del mateix amb la vostra família o els vostres amics que a l'escola? O sigui: la vostra disfressa de l'escola serà la mateixa que fareu servir després? Vull les vostres respostes. Vull saber de què us disfresseu!! 

 

I ara... la meva disfressa! Em disfressaré de Formatge Fos!! Què us sembla? Ha estat idea de Benjamí! Al principi no em convencia gaire la idea però després de donar-li un parell de voltes i tastar el formatge fos que em tiraré per sobre un parell de cops, m'ha convençut!

Què us sembla? Vull conèixer la vostra opinió!

 

Abans d'acabar el post d'avui... Ratcull de premsa!!

 

 

LLESTET

Hola soc en Llestet. Volia donar-vos una informació: Ratalona està sent atacada per un exèrcit de crancs blaus gegants. Per aquest motiu no sortiu de cas ni per anar a comprar el diari. 
Seguireu informats!
Llestet

 

Marc i mama

Avui Oreto ha fet el show and tell i Marc ha anat a twakondo. Un mono s'ha escapat del zoo.

 

 

Ja ho sabeu! Si voleu aparèixer al Ratblog Escarritx no heu de fer més que escriure els vostres articles a l'Eco del Rosegador, a l'apartat Escriu de la meva pàgina web!

 

 

Rosegadors, me'n vaig a posar-me la disfressa de formatge fos... No sé què tal quedarà però segur tothom pensarà que és boníssim!

 

 

 

Paraula d'Stilton

Comentaris

  • Júlia

    Júlia

    Publicat el
    2014-03-01

    Jo de pirata

  • vinin

    vinin

    Publicat el
    2014-02-28

    jo em vesteixo de ninot de neu blanc

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia