Il Blog di Geronimo

Ratcull de premsa extraràtic de l'Eco del Rosegador!!

24 Febrer 2014

Hola a tots, rosegadors!!

 

Ja sabeu que aquests dies no paro d'explicar-vos que ja us podeu fer el vostre ratavatar especial de Carnestoltes... però és que quan hi ha un ratcull de premsa com el d'avui no puc fer res més que alegrar-me'n molt i convidar-vos a tots, rosegoredactors, a fer el vostre article a l'Eco del Rosegador.

 

Aquí teniu els articles dels meus rosegoredactors. Alerta que hi ha algunes sorpreses extraràtiques!! Fins i tot hi ha noms extraràticament estranys que expliquen coses extraràticament interessants! No us ho perdeu!

 

 

Oria

avui a ratalona obres per que cauen pedres de les cases

 


JOSEARMU

UN BON DIVENDRES DE MATI VAIG JUGAR AMB EL MEU NEBODET PREFERIT

VISCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 

 

Martí Gonzalez Joan

Al vedruna de palafrugell el divendres abans de la setmana de carnaval vindrà en carnastoltes com cada any. Hi havia un videoclip que havia pujat la audiència a gegant real



isolda

Avui an xucat dos cotxes a L'eco del Rosegador

per aixo an agut de surti rapidament.



hgfdfbnd

Ha sido encontrada una momia en el museo de momias de Egipto. Yo, Geronimo Stilton, he ido a Egipto con mi sobrinito favorito, Benjamin y Pandora, una niña que es amiga de Benjamin que la conocí esta mañana antes de salir de Ratonia. He descubierto a la momia que la llaman ´la momia sin nombre´ porque nadie sabe quien es. Con la ayuda de mi amigo el profesor Ger O´Glif. El faraón Rat-An-Rat tenia un tesoro que estuvimos descubriendo con dos cachos de papel que unian un pergamino. Decia que su tesoro mas apreciado era su mujer Rat-Nefer. Así que fuimos a la cuidad donde estaba su mujer, la cogimos y la llevamos al museo de momias de Egipto. Los pusimos a los dos juntos, era un amor verdadero. Era muy romántico todo sobre esto de las momias. Y resulta, que la señora de la limpiza del museo, era una chica joven y bella que se llamaba Sombra, que salió en el libro del ladrón de quesos. Su plan era disfrazarse de la señora de la limpieza para estar dentro del museo y coger el pergamino de lo del tesoro, y para que nadie la molestara, disfrazarse de momia también para asustar a las personas que visitaban el museo. Pero la descubrimos, y como la última vez se escapó

Y eso es lo que me sucedió. 


 

Us juro pels meus bigotis que hgfdfbnd era el nom del Rosegoredactor que ha escrit l'últim article!

 

 

I doncs? Què hi dieu? M'enviareu els vostres articles a l'Eco del Rosegador? Ja ho sabeu: heu de seguir aquest ratenllaç!

Si m'envieu els vostres articles, jo els compartiré al Ratblog!

 

 

Paraula d'Stilton!

 

 

 

Pd. I no deixeu de fer-vos el vostre Ratavatar de Carnestoltes! El vull veure als comentaris!

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia