Il Blog di Geronimo

Sistemes d'estudi de cara als exàmens? Com us ho feu? Llegiu, llegiu!!

29 Gener 2014

Hola a tots, rosegadors!

 

L'altre dia us vaig explicar el meu mètode d'estudi! Avui he rebut els primers comentaris explicant-me com us ho feu vosaltres, rosegoredactors, per estudiar. Aquí teniu (l'exclamació del munt d'exàmens que té i) l'explicació que m'ha donat en Vinin:

 

puff la setmana que ve tinc 4 examens el meu metode es fer resums que em serveixin i mentres estudi-ho fico musica per estudiar.

 

Mmmmmm... resums! És una bona estratègia! Però com saps que tot el que resumeixes és important? Com us ho feu, rosegadors? Torneu a escriure-ho tot? Per cert! La música no es fica! La música es posa o es toca! Però gràcies pel teu comentari, Vinin!! ;-)

 

I una pregunta molt important!! Quina música us deixa estudiar i no us distreu d'estudiar? Hi ha qui no pot estudiar amb música perquè es posa molt i molt nerviós... és com si els estiressin els pèls dels bigotis! Els resulta molt i molt molest!

Si sou dels que estudieu amb música, amb quina música estudieu? A mi no em val tota la música!! Quina us val a vosaltres, rosegadors?

Per cert... quan acabeu els exàmens? 

 

Espero les vostres respostes!

Comentaris

  • vinin

    vinin

    Publicat el
    2014-01-30

    Geronimo siusplau li pots preguntar a la teva germana Tea que quan sortirà el llibre 16?
    Misió Flamenc
    Gràcies

  • vinin

    vinin

    Publicat el
    2014-01-30

    jo mai acabare els examens
    musica lenta i classica

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia