Il Blog di Geronimo

Una alerta a tots els formatges!! Tinc tots els rosegadors segrestats pels exàmens!!

28 Gener 2014

Hola a tots, rosegadors!

 

Després del meu últim post al Ratblog Escarritx he rebut més d'una resposta que em confirma una cosa que els meus bigotis ja s'ensumaven... esteu tots segrestats pels exàmens de l'escola!! És veritat que en teniu tants? 

I en el cas de tenir-ne tants, com us ho feu per estudiar? Jo recordo els meus dies d'estudiant de ratperiodisme en què havia d'estudiar, estudiar, estudiar -he dit estudiar?- i estudiar per tal d'aprovar els exàmens... i en més d'una assignatura vaig haver d'encomanar-me a Sant Parmesà per superar-la!

A mi m'anava molt i molt bé anar a totes les classes, prendre els apunts a mà i després passar toooooooooots aquells apunts que havia agafat a classe a l'ordinador. Era extraràtic que totes aquelles coses que havia anat apuntant s'anessin ficant dins del meu cap de forma quasi màgica amb aquell mètode. Tots aquells apunts s'anaven introduïnt al meu cap mentre els llegia als papers i després a la pantalla, per veure que no m'havia equivocat.

Ah! I després, un descans, un parell de formatgets de bola i a llegir i estudiar els apunts que havia imprès!!

 

I vosaltres, rosegadors, quin mètode d'estudi teniu? Com us ho feu per estudiar el que us ensenyen a escola?

 

Espero les vostres respostes!

Comentaris

  • vinin

    vinin

    Publicat el
    2014-01-29

    puff la setmana que ve tinc 4 examens
    el meu metode es fer resums que em serveixin i mentres estudi-ho fico musica per estudiar.

  • JOSEARMU

    JOSEARMU

    Publicat el
    2014-01-29

    es un poquet aborittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia