Il Blog di Geronimo

Cap rosegador sap què és la setmana dels barbuts?!?!?

15 Gener 2014

Quin ratdrama, rosegadors!!! No m'ho puc creure!!! Em faig creus i nusos als bigotis de sorpresa! De veritat que no hi ha ningú que sàpiga què és la setmana dels barbuts?!?

 

He estat investigant una mica i he descobert que fins i tot en parlen als telenotícies, d'això!! Aiaiaiaiai!!! És que estic perdent poder de convocatòria? Quina mala manera de començar l'any nou!

El meu únic consol és que potser esteu mirant, a la tele, els meus dibuixos animats... Això sí! No sé si m'acaba de fer gràcia que en aquest Club Súper3 hi hagi una espècie de gat vestit de verd que va amunt i avall pels dibuixos animats de tot arreu. Que sabeu com es diu?

 

Si no ho sabeu, millor! Sabeu per què? Perquè llavors és que esteu fent els deures i, encara millor, gaudint amb la lectura d'algun dels meus ratllibres!

 

N'esteu llegint algun? Ja heu llegit el Vuitè Viatge al Regne de la Fantasia?

Quin ha estat el vostre moment preferit del llibre?

 

 

Ah!! I que sapigueu que no me n'oblido dels barbuts!! Aquesta setmana que estem vivint és única!! I vull que m'expliqueu el perquè i per què es diu La setmana dels barbuts.

 

Espero les vostres respostes, rosegadors!

Comentaris

  • Rita Pirita

    Rita Pirita

    Publicat el
    2014-01-16

    La setmana dels barbuts,és la que té els dies:15,16 i 17 que són: Sant Pau Ermità,Maur abat i Antoni abat.Tots tres tenien la barba molt llarga.També es considera la setmana més freda de l´any.

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia