Il Blog di Geronimo

Ratcull de premsa i espectacle musical!

16 Desembre 2013

Hola a tots, rosegolectors!

Com bé sabeu, quan m'arriben els vostres articles a l'Eco del Rosegador (a l'apartat Escriu) de la meva web no me'n puc estar de fer un bon Ratcull de Premsa!

M'encanta sentir les vostres històries, opinions i aventures i no me'n puc estar de compartir-les amb vosaltres. Aquí les teniu:

 

Terratoncita Ratira
Bon Nadal a tots i totes els i ratoncit@s!

Hola rosegadors ! Noto un sentiment dins del meu interior ... no , no noto 1, ¡ sinó molts ! Sento alegria , emoció ... Sabeu perquè ? Perquè s'està acostant el Nadal ! Estem a molt pocs , és més , poquíssims dies que comenci . M'encanta aixecar el 25 de desembre i veure el meu arbre de Nadal ple de regals , m'encanta menjar-me els dolços que Santa Claus deixa en els mitjons ... Però sabeu que és el que més m'encanta ? ¡ Compartir meva alegria a tots els rosegadors de Ratalona !

Sort que ja s'acosten les vacances de Nadal ! Ens han salvat els bigotis , perquè amb tants deures , exàmens ... No tenim temps per descansar ! Jo estic impacient perquè arribi el 20 de desembre ...

Jo no se vosaltres , però jo , ara mateix em vaig a posar a fer-li un dibuix a Gero perquè ho pengi a la pàgina web , i així, poder començar a decorar el nostre arbre de Nadal !

També m'estic posant a fer molts llibres de Nadal , articles com aquest perquè els llegeixi el meu estimat amic Geronimo Stilton ... I vosaltres ?

La vostra amiga , Terri.





aniol
L``ARNAU QUE ES EL MEU GERMA FA BASQUET PISINA I INGLES

Tania Clua Aragon
Jo avui vuldria dirvos que a l'escola de corbera d'ebre es molt divertit . Esperem que vungeu al festival de nadal el dia 28 al casal no hi faltesiu... Hi us volem felicitar BONES FESTES A TOTS

Rita Pirita
El proper dimecres 18 de desembre,a la meva escola fem els PASTORETS.És la primera vegada que en una obra de teatre,jo surto de personatje.Ara que he actuat per primera vegada,sé que no és gens fàcil, més aviat és ben díficil.Però he comprovat que amb una mica d´esforç s´aconsegueix tot.

Rat-Mima
EXCLUSIVA!!!
Geronimo Stilton acaba de treure un nou llibre: Setè viatge al Regne de la Fantasia!
Però Sally Ratmaussen planeja la manera de eliminar la compra del llibre...


Ariadna Pagerols Garcia
Bon Nadal

 

Per cert, moltes gràcies a tots els qui vau venir l'altre dia a Sabadell!

Recordeu que d'aquí molt poquet començo l'espectacle Geronimo Stilton i Els Fantàstics. He creat un esdeveniment ràtic on hi ha tota la informació. Seguiu aquest ratenllaç cap a l'Esdeveniment i per conèixer tots els detalls!

 

Us hi espero! I seguiu enviant els vostres articles a l'Eco del Rosegador!

Jo els publicaré!

 

Paraula d'Stilton!

Comentaris

  • agnegne2

    agnegne2

    Publicat el
    2013-12-28

    No puedo creerlo! 0 comentarios! Imposible!

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia