Il Blog di Geronimo

¿Que esteu d'exàmens?

27 Maig 2013

Hola a tots rosegadors!

 

M'arriba, de part de la Júlia, una notícia que em fa pensar que esteu d'exàmens! Aquí teniu la seva notícia a l'Eco del Rosegador:

 

Hola a tots! Us volia fer una pregunta: com han anat les competències bàsiques? A mi em van anar molt bè. Les vaig trobar una mica complicadetes. Per mi, la més fàcil va ser la de matemàtiques, després la de castellà, després la d'anglès, i la més dificil, la de català. Per vosaltres, quina va ser la més difícil? I la més fàcil?

A reveure: Júlia!

 

Em diuen els bigotis que aquestes "competències bàsiques" de què parla la Júlia són assignatures. Ho són?

 

Doncs si ho són, com han anat els exàmens? Quina ha estat l'assignatura més complicada dels exàmens?

 

 

Espero les vostres respostes, rosegadors!

Comentaris

  • ionalec

    ionalec

    Publicat el
    2013-05-31

    Les competències bàsiques són uns exàmens que fan els alumnes de 6è a totes les escoles de Catalunya. Ho proposa la Generelitat per saber quin nivell té cada nen i també el nivell de l'escola:

  • Júlia

    Júlia

    Publicat el
    2013-05-30

    Más o menys opino lo mateix que tu , fly !!! Les competencies bàsiques són les proves que es fan avans d'anar a l'institut perquè , més o menys ,els mestres d'allà puguin saver si ets un von estudiant o no tant .

  • fly

    fly

    Publicat el
    2013-05-28

    Les competencies basiques eren molt facils: la més fàcil era la de mates, despres la d'angles, la de català i la més dificil la de castellà.

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia