Il Blog di Geronimo

La Mare de tots els ratolins! Quin fred!

06 Febrer 2012

 

I amb el fred, si no vas amb compte acabes malament.

Com bé sabreu, la Tea està com una sopa i no para de prendre's xarops,... i què voleu que us digui? En aquests moments no sé si anar a fer-li companyia mentre llegeix llibres i treu mocs o fugir corrents per no enganxar un refredat d'aquests que fan època! Encara sort que me n'he salvat d'aquesta...aaa...aaatxim! D'aquesta passa de refredats! O si més no, prou com per seguir explicant-vos com va la cosa i tirar endavant l'Eco del Rosegador.

M'he assabentat que alguns de vosaltres també heu quedat ratiKOs amb aquesta onada de fred siberià, però no hi ha millor manera de passar aquests moments que fent una cosa més pròpia de les gallines que no pas de les rates: covant!

I això de covar què és? Doncs el que està fent la Tea: fer bondat al llit, prendre's els medicaments, xarops i pastilles que et recomani el metge, i si no tens mal el cap... com ho veieu llegir una estoneta?

Una abraçada a tots, cuideu-vos, abrigueu-vos, i aaaa...aaaaa....atxim! A reveure!

Ja us dic jo que aquest refredat no podrà amb mi! Paraula d'Stilton!!

Geronimo Stilton

Comentaris

  • Ericcodi

    Ericcodi

    Publicat el
    2012-02-06

    Doncs si que esteu malament!!! A Barcelona no ha nevat (i si ho ha fet, no ha coallat...). Espero que us recupereu tots dos que sou EXTRARÀTICS!!! Paraula...:

    d'un fan vostre!!!!

  • Ericcodi

    Ericcodi

    Publicat el
    2012-02-06

    Doncs si que fa fred si, i a Barcelona no ha nevat (almenys jo no m'en he assabentat). Espero que us recupereu tots dos que sou EXTRARÀTICS! Paraula de Èric

    Èric Codina

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia