Il Blog di Geronimo

Com va l'any?

02 Gener 2012

Abans de res, FELIÇ 2012! Espero que aquests dies us ho hagueu passat ben bé, celebrant el canvi d’any… Jo vaig fer una celebració una mica diferent, perquè em vaig preparar 12 formatgets i a mesura que sonaven les campanades me’ls anava empassant… Us ho confesso, sort que els formatgets eren MOOOOOLT petits, perquè vaig acabar una mica empatxat!

Ai, deixeu-me donar les gràcies Bibiratolina, Samy, Júlia, Ratolina futbolera, Ratgita i Jared benavent per haver comentat la meva entrada anterior... us he dit mai que m'agrada MOOOOOOOLT llegir els vostres comentaris aquí al blog? La veritat és que l'article de l'Home dels Nassos em va quedar prou bé... La llàstima és que no he pogut trobar cap imatge per acompanyar-lo, jeje!

Però digueu-me, digueu-me: Com va anar el cap d'any? Us van deixar estar desperts fins a la matinada? Vau menjar els 12 grans de raïm a les 12 de la nit? Espero les vostres respostes amb impaciència!

Bon any, per mil formatges de bola!

Geronimo

-----------------------------------

Us responc...

Júlia, sí que va ser divertit, sí! Per sort només són 12 campanades!

Damaru8, ja veig que no empasses alhora, eh? :-)

Comentaris

  • sandrea

    sandrea

    Publicat el
    2012-01-03

    Hem vaig posar un raÏm a la boca per cada campanada pero no mels vaig poder engollir i quan van acabar de sonar encara els tenia tots a la boca.
    FELIÇ 2012

  • damaru8

    damaru8

    Publicat el
    2012-01-02

    si arriben a ser 14 hem rebenta la boca

  • Júlia

    Júlia

    Publicat el
    2012-01-02

    Segur Ger que lo dels formatgets deu d'estar moolt be . I Llena , amb tot el meu respecte , no puc donarte la meva peticio d'amistat perque no et conec EN PERSONA . Ho sento molt .

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia