Il Blog di Geronimo

Hola ratolinets!

10 Octubre 2011

Hola ratolinets, heu escrit uns articles per llepar-se els bigotis i tal com us vaig prometre, aquí estan els vostres articles publicats al meu blog:

 

  • Autor:

Paula

Noticia, Noticia! Esteu esperant el sisé viatje al regne de la fantasia?
Donsc esteu de sort, perquè arriba el 18 d'octubre. Si si , el que esculteu, arriba el 18 d'octubre!! Ja el podeu trobar a les llibreries.

 

  • Autor:

Sergi molet

Benvolguts rosegadors, he d´escriure, la última novetat sobre els llibres del Geronimo.
De ven principi, en Geronimo ja va saber que els seus llibres serien especials, i els que més li agradaven eren els del regne de la fantasia. Quan va sortir el cinquè, la gen no cabia en si de goig, i ell pensava que era per a ferl-os una foto. Així que, per a tots els seus apreciats fans, m'ha comunicat que per fi ja a sortit el sisè. Ja s´he adonat conte de que molts de vosaltres ja us en heu assebentat, i que l´espereu amb molta il.lusió. Doncs us dic, amb molta felicitat que ja falta ben poc per a que surti. 
Una abraçada ven ràtica a tots vosaltres i seguiu divertint-vos amb els seus llibres,
històries per a llepars´en els bigotis. 

 

  • Autor:

Nerea

L'Eco Del Rosegador
En Geronimo Stilton es uns dels millors escriptors del mòn,
a la meva escola tenim tota la col·lecciò de llibres de tu

 

  • Autor:

ratonia

ya esta a la venta un nou llibre de geronimo stilton que es diu diari secret a mes du un boligraf de tinta invisible compral, val la pena per que es de lo millor que en geronimo stilton ha inventat a part del llibres amb olors

 

  • Autor:

Ainoa Angles

L'eco del rosegador es un de les revistes mes famoses del mon. S'ha descobert que Geronimo Stilton ha fet molts viatges en el temps. Ha anat a la prehistoria , a Egipte , a la Edat Medieval , y a descobert america amb Tea Stilton , Benjami , Martin Gala , Volt i han fet molts amics.
Espero que passin un bon dia a reveure Ratalona !!!!

 

  • Autor:

Pincky

NOu teatre a Ratalona, el famós alcalde de la ciutat, el senyor Honorat-Rat, va inaugura ahi al vespre el nou i flamant teatre de Ratalona, a l'acte hi van assitir la comtessa de vall-bigoti, el director de l'eco del rosegador, el senyor Geronimo Stilton, la seva germana Tea i el seu avi Berenguer de drap, el TANC. també el president de l'illa dels ratolina, el rector de Ratford, Octavi Enciclopèdic, Sally Ratmoussen de la gaseta ratada i Xafarot Nesquit. el grup Martin Rock, va tocar un concert, amb el nou cantant i cap del grup Martin Gala Stilton, cosí de Geronimo i Tea, i al final va arribar per acabar d'inaugurar-lo finalment l'estrella de cine Tenebrosa Tenebrax! amb el seu nou cotxe Funebre-Car. va ser un éxit total
després es va fer una gran festa a la discoteca Nit Ràtica, davant del port de Ratalona.
informa: Pincky Pick, l'Eco del Rosegador.

 

  • Autor:

Andrea

em dic Andrea i magrada molt llegirs els teus llibres geronimo

 

 

Això és tot estimats amics rosegadors! L'Eco del Rosegador us està molt agraït,

paraula d'Stilton, de Geronimo Stilton!

Comentaris

  • KyraRatita

    KyraRatita

    Publicat el
    2011-10-28

    Hola Geronimo m'agradaria que hu faries mes vegades y mes rapit perque

    he fet un ya hi esper que els altres rosegadors disfrutin amb tots els meus comentaris

    y amb els altres comebtaris.

  • ratolineta

    ratolineta

    Publicat el
    2011-10-11

    Hola Geronimo!!!
    que guai aixo de publica el que escribim no? no vaig mirar la web i no em va donar temps a escriure. Podràs tornar a feru mes endavant? Gràcies!!! M'agrada saber que llegeixes el que et posem!

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia